Alpha: "Η τέλεια απόδραση" το νέο τηλεπαιχνίδι του σταθμού

Αυτό είναι το trailer

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Alpha:

Ένα νέο τηλεπαιχνίδι έρχεται στον ALPHA και πρόκειται να σαρώσει. Ο λόγος για την "Τέλεια απόδραση" που θα προσφέρει τεράστια δώρα στους παίκτες.

Η ανακοίνωση του ALPHA για την Τέλεια απόδραση

Η Τέλεια Απόδραση: Κάνε τα δώρα δικά σου πριν να είναι αργά!

Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι του Alpha με προβολή σε περισσότερες από 17 χώρες έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Εκατοντάδες δώρα κλειδωμένα σε ένα κλουβί: Αυτοκίνητo, jet ski, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και gadgets σε προκαλούν να γίνουν δικά σου!

Κάθε φορά που ο συμπαίκτης σου απαντάει σωστά στις ερωτήσεις, εσύ κερδίζεις χρόνο στο κλουβί! Θα καταφέρεις να τα βγάλεις από μέσα πριν κλείσουν οι πόρτες;

Η Τέλεια Απόδραση έρχεται στον Alpha!

«Εκατοντάδες δώρα κλειδωμένα σε ένα κουτί. Δύο παίκτες με έναν κοινό στόχο: να τα πάρουν όλα. Κάθε φορά που ένας απαντά σωστά στις ερωτήσεις ο άλλος κερδίζει χρόνο στο κλουβί. Θα καταφέρουν να τα βγάλουν έξω πριν τελειώσει ο χρόνος τους; Ή θα κλειδωθούν μέσα;», ακούμε στο trailer. Πως τα πάει ωστόσο σε τηλεθέαση με το DEAL;

Ο Χρήστος Φερεντίνος θα παρουσιάσει στον ALPHA την πιο Τέλια Απόδραση

Στις αρχές του 1998 μετά την μακροχρόνια συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ πήρε μεταγραφή στον ANT1. Εκεί παρουσίασε το πρώτο τηλεπαιχνίδι στην καριέρα του με τίτλο Οι Κολλητοί σε εβδομαδιαία βάση. Τη σεζόν 1998 - 1999 ο παρουσιαστής ξεκίνησε τη συνεργασία του με το MEGA παρουσιάζοντας την εκπομπή Ακούνα Ματάτα που ήταν ουσιαστικά το concept εκπομπής που παρουσίαζε για χρόνια στο ΣΚΑΪ.

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία του Φερεντίνου ήταν τις σεζόν 2000-2002 με την εκπομπή Μπαμ στον ANT1. Το θέμα της εκπομπή ήταν φάρσες με θύματα γνωστούς Έλληνες που για την υλοποίηση της κάθε φάρσας χρειαζόταν πολλές μέρες προετοιμασίας και βοηθητικούς ηθοποιούς να συμμετέχουν σε αυτές.

Μετά την επιτυχία του Μπαμ ο παρουσιαστής βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR για να παρουσιάσει το ριάλιτι γυμναστικής με τίτλο The gym show και το τηλεπαιχνίδι Ο μονομάχος. Το ριάλιτι διακόπτεται μετά από περίπου τρεις εβδομάδες προβολής λόγω χαμηλής τηλεθέασης και κακής ποιότητας προγράμματος, ενώ το τηλεπαιχνίδι συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν. Ακολουθεί το τηλεπαιχνίδι Κληρονόμοι και το Fort Boyard το οποίο θα προβληθεί για τέσσερις σεζόν (2004-2008) στο ίδιο κανάλι.

Alpha Η τέλεια απόδραση Χρήστος Φερεντίνος

Παράλληλα με το Fort Boyard ο Φερεντίνος αναλαμβάνει το τηλεπαιχνίδι D€al στον ANT1 όπως και την βραδινή έκδοση αυτού με τίτλο Super Deal αλλά και τις εκπομπές Show me the money και Η Λίστα. Τη σεζόν 2009 - 2010 παρουσιάζει στον ANT1 το ριάλιτι Ο Διάδοχος του Ούρι Γκέλερ και την εκπομπή ταλέντων Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Τη σεζόν 2011 - 2012 παρουσιάζει μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου την καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο Πρωινό Ant1.

Στις αρχές του 2014 βρίσκεται στον ALPHA όπου αναλαμβάνει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Άκου τι Είπαν!. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας της εκπομπής δημιουργήθηκε και βραδινή έκδοση αυτής με τίτλο Άκου τι Είπαν Βραδιάτικα!.

Το τηλεπαιχνίδι συνεχίστηκε τις σεζόν 2014 - 2015 και 2015 - 2016. Τις σεζόν 2016 - 2017, 2017 - 2018 και 2018 - 2019 παρουσίαζε το Deal στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha που ήταν και το τηλεπαιχνίδι που τον καθιέρωσε. Τη σεζόν 2019 - 2020 θα παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι Πάνω Κάτω και πάλι στον Alpha. Τον Ιανουάριο του 2020, από την συχνότητα του Alpha, ξαναπαρουσιάζει τον τέταρτο κύκλο του Deal.