Σιωπηλός Δρόμος: Αυτή είναι η υπόθεση της νέας σειράς του Mega

Κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στις 21.00

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σιωπηλός Δρόμος: Αυτή είναι η υπόθεση της νέας σειράς του Mega

Ο «Σιωπηλός Δρόμος», η νέα δραματική σειρά με την υπογραφή του κορυφαίου συγγραφικού διδύμου Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA.

Η υπόθεση του Σιωπηλού Δρόμου που ξεκινάει στο Mega

Ένα σχολικό λεωφορείο. Εννέα μαθητές. Μία καλοστημένη ομαδική απαγωγή.

Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό.

Σιωπηλός Δρόμος Mega

Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων. Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα, οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες.

Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση; Σήμερα έγινε η ανακοίνωση και για τη νέα σειρά που θα ξεκινήσει στον ALPHA.

Νέο teaser για την καινούρια σειρά του Mega

Ο Σιωπηλός Δρόμος, η νέα δραματική σειρά με την υπογραφή του κορυφαίου συγγραφικού διδύμου Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη έρχεται στο MEGA.

Κινηματογραφική αισθητική υψηλών προδιαγραφών, ερμηνείες που θα συγκλονίσουν και ένα καστ σπουδαίων πρωταγωνιστών σε μία σειρά που υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης, που «έντυσε» μουσικά το τρέιλερ της ταινίας «Παράσιτα», η οποία απέσπασε 4 βραβεία Όσκαρ το 2020.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη.