The 2night Show: Ο Γιώργος Κακοσαίος ο αποψινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί του η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Χρήστος Νικολόπουλος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night Show: Ο Γιώργος Κακοσαίος ο αποψινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» απόψε στις 23:30 τον Γιώργο Κακοσαίο στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να σταματήσει τον πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο, για χάρη της μεγάλης του αγάπης, της μουσικής. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρεται στη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τη στήριξη που είχε από την οικογένειά του στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Τέλος, με τη συνοδεία μουσικής, ερμηνεύει με την υπέροχη φωνή του αγαπημένα τραγούδια.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η ηθοποιός μιλάει για την πορεία της στην υποκριτική, για τα γαλλικά που… δεν γνωρίζει, αλλά και για τη σχέση της με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Αποκαλύπτει, επίσης, πως είναι πολύ καλή μαγείρισσα, αλλά και φοβερή μουσική παραγωγός στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

 Χρύσα Μιχαλοπούλου  The 2night Show

Καλεσμένος του Γρηγόρη είναι και ο μετρ του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος. Ο λαϊκός καλλιτέχνης μιλάει για την πορεία του στο μουσικό στερέωμα, από τα πρώτα του βήματα μέχρι σήμερα. Περιγράφει τις δυσκολίες, τις κακοτοπιές, τις αντιζηλίες, τον φθόνο που βίωσε και τον έφτασαν στο σημείο να παθαίνει κρίσεις πανικού. Στο επίκεντρο αυτής της ενδιαφέρουσας συνάντησης, και οι συνεργασίες που έκανε με τους Μ. Χιώτη, Μ. Αγγελόπουλο, Στ. Καζαντζίδη, Γ. Ζαμπέτα, αλλά και πολλούς άλλους καταξιωμένους δημιουργούς.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος αποκαλύπτει μια ιστορία για το πρώτο του μπουζούκι που του το πήραν, και αφηγείται πώς αυτό έφτασε επιτέλους σήμερα, μετά από πολλά χρόνια, στα χέρια του.

Χρήστος Νικολόπουλος The 2night Show

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κακοσαίο

Από τη μία το ποδόσφαιρο κι από την άλλη η μουσική. Από τη μία το πάθος κι από την άλλη η μοίρα. Καμιά φορά είναι δύσκολο να ξεφύγεις της δεύτερης. Φαίνεται ότι το τραγούδι κυλούσε πάντα στο DNA του Γιώργου Κακοσαίου. Και κάτι μου λέει ότι δεν το επέλεξε εκείνος, αλλά η επιλογή έγινε σχεδόν αυτόματα. Μοιραία.

Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με έναν πατέρα σαν τον Γιάννη Πλούταρχο, θα έλεγε κανείς πως τις πρώτες του ακόμα λέξεις τις είπε τραγουδιστά. Ο Γιώργος Κακοσαίος ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Παράλληλα, όμως, ασχολήθηκε έντονα και με το ποδόσφαιρο, επιλέγοντας τη θέση του τερματοφύλακα.

Έπαιξε για αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν πως τον περίμενε μια μεγάλη καριέρα στα γήπεδα. Το τραγούδι, όμως, είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι από την Panik Records με τίτλο ‘Ψέμματα’ και έκανε αμέσως πολλά βλέμματα να γυρίσουν προς το μέρος του. Αναμφίβολα, ξεκίνησαν και οι συγκρίσεις με τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο. H αλήθεια είναι πως οι φωνές πατέρα και γιου παρουσιάζουν κάποιες ομοιότητες. Ο Γιώργος το ήξερε, το περίμενε, αλλά όπως ο ίδιος λέει, δεν έχει σκοπό να μοιάσει σε κανέναν. Και είναι μάλιστα έτοιμος να παλέψει σκληρά, για να αποδείξει πως αξίζει.

Πρόσφατα, ακούσαμε και το δεύτερο κομμάτι του με τίτλο ‘Έρωτας Μοιάζει’. Ένα επίσης ιδιαίτερο κομμάτι, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να αγαπά ο κόσμος. Με αφορμή αυτό το κομμάτι, τον βρήκαμε και τον ανακρίναμε. Για το ποδόσφαιρο, τη μουσική, τον πατέρα του, τον έρωτα και τα επόμενα βήματά του.