Ήλιος: Η Ιωάννα πεθαίνει

Όσα θα δούμε απόψε 31/3 στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήλιος: Η Ιωάννα πεθαίνει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος, η Ιωάννα δεν θα τα καταφέρει τελικά και θα πεθάνει. Η Αλίκη είναι ένα ράκος μετά απ’ αυτό που έμαθε από τον Δημήτρη.

Τι θα δούμε σήμερα, 31 Μαρτίου στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος

Εκείνος προσπαθεί να παρηγορήσει την Αλίκη και πιστεύει ότι ίσως ο Μιχάλης να γνωρίζει την αλήθεια.

Ο Δήμος αρνείται να βγει από την φυλακή και εξηγεί στον Δημήτρη ότι μόνο από μέσα θα καταφέρει να βρει στοιχεία για τον Μάνο και τον φόνο που έχει κάνει.

Ο Μιχάλης, γεμάτος τύψεις, διώχνει την Νέλλη από τη ζωή του και παραιτείται από τη φάρμα.

Ο Μάνος δεν ησυχάζει μέσα στην φυλακή και προσπαθεί να βρει τρόπο να αποδράσει.

Ο Φίλιππος αποφασίζει να πάει στην κηδεία του πατέρα του, αλλά διστάζει όταν βλέπει και τη Διώνη έξω από το νεκροταφείο. Ενώ, η Διώνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Αναλυτικά ο θάνατος της Ιωάννας

Ήλιος δολοφονούν τον Μενέλαο

Η Αλίκη, ενώ ξαναβρίσκει σιγά-σιγά την ηρεμία της μετά τις «προειδοποιήσεις» των ανθρώπων του Μενέλαου, θα αιφνιδιαστεί από μια νέα επίθεση. Κάποιος πυροβολεί εν ψυχρώ την Ιωάννα μέσα στο σπίτι της. Η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας στο πλευρό της την Αλίκη. «Τι θα κάνω; Αν πεθάνει δεν θα το αντέξω.

Τώρα που τη βρήκα να τη χάσω ξανά και για πάντα», λέει κλαίγοντας. Αργότερα, χάρη στη βοήθεια της Λήδας και της Νέλλης, θα ανακαλύψει μια συγκλονιστική αλήθεια... Τα πάντα θα ανατραπούν αιφνιδιαστικά επηρεάζοντας τις ζωές όλων. Η Ιωάννα δεν θα τα καταφέρει τελικά και θα πεθάνει.

Η Αλίκη είναι ένα ράκος. Κλαίει με αναφιλητά, όμως σοκάρεται ακόμη περισσότερο μετά απ’ αυτό που μαθαίνει από τον Δημήτρη κι έχει να κάνει με την Ιωάννα. Εκείνος προσπαθεί να παρηγορήσει την Αλίκη. «Ισως ο Μιχάλης γνωρίζει την αλήθεια. Πρέπει να του μιλήσεις», τη συμβουλεύει.

Ο Μιχάλης, με τη σειρά του γεμάτος τύψεις, διώχνει τη Νέλλη από τη ζωή του και παραιτείται από τη φάρμα. Ο Δημήτρης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να ήθελε νεκρή την Ιωάννα. Η έρευνα, αλλά και μια λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε προσέξει, οδηγεί σε ένα συμπέρασμα που αναστατώνει τον Δημήτρη, αλλά και την Αλίκη.

«Ο στόχος δεν ήταν η Ιωάννα αλλά εσύ», της αποκαλύπτει και εκείνη για μια ακόμη φορά νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της καθώς αντιλαμβάνεται με τρόμο ότι ο εφιάλτης της δεν έχει τελειώσει.