Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής ανακοινώνει στην Δρόσω να χωρίσουν

Κάτι μαθαίνει και χάνει την γη κάτω από τα πόδια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής ανακοινώνει στην Δρόσω να χωρίσουν

Ένα νέο πρόκειται να ταράξει αρκετά τον Κωνσταντή, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος μάλιστα αποφασίζει να χωρίσει την Δρόσω.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτι του Προύσαλη, δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του; Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης, είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη.

Άγριες Μέλισσες Spoiler

Μόνο που η χαρά της Ελένης δε θα κρατήσει πολύ καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της. Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδελφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.

Ποιος θα το μάθει πρώτος μετά τον Νικηφόρο τι πραγματικά έγινε το βράδυ του φόνου του Σέργιου και πώς θα αντιδράσει; Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Σύμφωνα με το Πρωινό, ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα μεγάλο ξέσπασμα που θα κάνει, θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του φόνου του Σέργιου, ότι συμμετείχαν και οι τρεις στη δολοφονία.

Φυσικά, η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή γιατί παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και οι δύο αδελφές πήγαν να την προστατεύσουν. Ωστόσο, συμμετείχε και εκείνη σε αυτόν τον φόνο! Ο Κωνσταντής θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, θα πάθει πάρα πολύ μεγάλο σοκ. Θα πάει θα βρει τη Δρόσω και θα… χωρίσουν.

Όμως ο χωρισμός τους δεν θα είναι οριστικός, γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για την Δρόσω.

Σοκ στις Άγριες Μέλισσες - Η Πηνελόπη χάνει το παιδί

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Ευτυχείτε και ο Γιάννης Πουλόπουλος, έδωσαν ένα spoiler «φωτιά» για τις Άγριες Μέλισσες και την Πηνελόπη.

Το διαζύγιο Ασημίνας Νικηφόρου στις Άγριες Μέλισσες, είναι γεγονός και η ανακοίνωσή του πέφτει σα βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει τα λόγια του Νικηφόρου και προσπαθούν να τον αποτρέψουν. Εκείνος όμως είναι αμετάπειστος. Η Ελένη και η Δρόσω χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους γιατί νιώθουν ότι μετά τις εξελίξεις δεν θα ξαναδούν ποτέ τον μικρό Σέργιο.

Πάνω εκεί που η μοναχοκόρη των Σεβαστών φαίνεται επιτέλους να βρίσκει την ευτυχία στο πλευρό του εισαγγελέα και περιμένουν το πρώτο τους παιδί με λαχτάρα, η Πηνελόπη χάνει το παιδί.