Masterchef 5: Αυτά ήταν τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι

Πως τα αξιοποίησε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Αυτά ήταν τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι

Το νέο επεισόδιο του Masterchef ξεκίνησε με την κριτική επιτροπή να συγκεντρώνει τους παίκτες για την νέα τους δοκιμασία.

Οι κριτές τους καλωσόρισαν και τους ανακοίνωσαν κατευθείαν τα πλεονεκτήματα που θα είχε ο Τζιοβάννι. Συγκεκριμένα, τα πλεονεκτήματα του ήταν ότι μπορούσε να διαλέξει το χρώμα της ομάδας, να χωρίσει τις ομάδες εκ νέου, να ορίσει τους αρχηγούς αλλά και να διαλέξει τα υλικά που θα ήθελε για αυτόν και την ομάδα του.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αντίπαλης ομάδας, είχε το δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή στην ομάδα, αν φυσικά αυτός το επιθυμούσε.

Ο Τζιοβάννι λοιπόν διάλεξε οι παίκτες του έχουν ξανά το χρώμα του Μπλε ενώ να θυμίσουμε πως χθες έκανε χρήση της ασυλία και έσωσε την Μαργαρίτα!

MasterChef 5 - Κωνσταντίνα: «Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο»

Η Κωνσταντίνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef 5 στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο και στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

«Η Μαρίνα έγινε φίλη μου στο διαγωνισμό. Ήρθαμε κοντά, επικοινωνούμε, μέσα στο σπίτι ήμασταν πολύ κοντά, αλλά δεν μου είπε ποτέ τι θα κάνω. Το μόνο που μου είπε είναι να σκεφτώ πολύ τι θα κάνω. Όλοι έχουν μπει με μια στρατηγική μέσα στο σπίτι. Εγώ νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να παίξουν έτσι, όπως έπαιξα εγώ… Ντράπηκα με τις βαθμολογίες της ομαδικής που κάναμε με την μαρίνα και τον Παύλο.

Περίμενα ότι θα κατέβαινα χθες να μαγειρέψω. Το περίμενα, αλλά με είχε πάρει πολύ από κάτω. Δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία εκείνη την ημέρα. Περίμενα ότι ο Τζιοβάνι αν χρησιμοποιούσε την κάρτα, θα τη χρησιμοποιούσε μόνο για την Μαργαρίτα. Δεν χρησιμοποίησε την κάρτα για να κατεβάσει εμένα, αλλά για να σώσει την Μαργαρίτα.

Είναι πολύ καλός μάγειρας ο Ιωάννης, αλλά πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται τόσο περίπλοκα, γιατί εκεί το χάνει. Ο Νίκος είναι πολύ καλός και όταν μαγειρεύει παλεύει, δίνει μάχη. Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο.

Η Μαργαρίτα έχει ταλέντο. Δοκιμάζει κάτι και ξέρει πώς να το μαγειρέψει. Ξέρω ότι θα πάει μέχρι τον τελικό, αλλά θα ήθελα να τη δω σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα, λίγο πριν το νέο ανατρεπτικό επεισόδιο.