Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

House of Fame: Η συγκινητική αποκάλυψη του Γιάννη Πλούταρχου για την καριέρα του

«Ο χώρος είναι τρομερά απαιτητικός και τρομερά ανταγωνιστικός»

House of Fame: Η συγκινητική αποκάλυψη του Γιάννη Πλούταρχου για την καριέρα του
TV24 01.04.2021 19:53
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, ο Γιάννης Πλούταρχος μπήκε στην Ακαδημία και μοιράστηκε με τους σπουδαστές μερικές σκέψεις του για την καριέρα του, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε μαζί του ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του.

Μετά την είσοδο του Πάνου Καλίδη στο παιχνίδι, σειρά είχε και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος είναι και ένας από τους τέσσερις κριτές του show.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είπε στους σπουδαστές: «Αυτός ο χώρος είναι τρομερά απαιτητικός, ο χώρος του τραγουδιού, και τρομερά ανταγωνιστικός. Θα έλεγα και σκληρός. Τα πάντα σε αυτόν τον χώρο είναι ψυχολογία… Παλαιότερα τραγουδούσαμε επτά μέρες την εβδομάδα, τρεις τέσσερις ώρες τραγούδι. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες. Δεν υπήρχε μέρα που δεν πήρα κάτι… Πάντα προσπαθούσα να βρω κάτι καινούργιο να βάλω στο τραγούδι.

Αυτή τη στιγμή στο σπίτι μου έχω πέντε παιδιά, έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα που να μην έχω πάρει την κιθάρα και δεν έχω ασχοληθεί τουλάχιστον μια ώρα με την κιθάρα μου. Παιδιά δεν σταματάει ποτέ αυτό, συνεχώς δουλεύουμε.

Όλο αυτό πηγάζει από την αγάπη μας για το αντικείμενο αυτό. Έχω βιώσει τόσα όμορφα πράγματα, ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που έκαναν μια πολύ όμορφη καριέρα, συνδυαστικά με την προσωπική μου ζωή. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό. Αγαπούσα το τραγούδι από μικρό παιδάκι. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω κάτι. Προχώρησα μόνο με την αγάπη μου για το τραγούδι. Δεν το φανταζόμουν…».

Η είσοδος του Γιάννη Πλούταρχου στο House of Fame

Η Βασιλική έδιωξε τον Γιάννη από την αίθουσα φωνητικής

Πολύ έντονη ήταν η σημερινή μέρα στο House of Fame μιας και στην αρχή του επεισοδίου, η Βασιλική αποφάσισε να διώξει τον Γιάννη από την αίθουσα φωνητικής λόγω του ύφους που είχε κατά την πρόβα που έκανε στο κομμάτι του.

Ο Γιάννης της ζήτησε να αλλάξουν τον τόνο στο κομμάτι του Πάνου Καλίδη που θα ερμηνεύσει στο live της Παρασκευής και ο τρόπος του δεν άρεσε καθόλου στην Βασιλική η οποία είναι καθηγήτρια φωνητικής στην Ακαδημία.

Όταν άρχισε να εκνευρίζεται, του ζήτησε να φύγει από την αίθουσα καθώς δεν έχει κάτι άλλο να συζητήσει μαζί του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Άσχημος καυγάς μεταξύ Μαριάννας και Στέφανου

House of Fame: Η Βένια και η Μαριάννα ξεκαθάρισαν τα συναισθήματα τους για τον Στέφανο

Share