Έλα στη θέση μου 2/4: Ο Αργύρης ετοιμάζεται να εξομολογηθεί κάτι σημαντικό στον Λεωνίδα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 2/4: Ο Αργύρης ετοιμάζεται να εξομολογηθεί κάτι σημαντικό στον Λεωνίδα

Κρίσιμες είναι οι εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, με τον Αργύρη να ετοιμάζεται να εξομολογηθεί κάτι σημαντικό στον Λεωνίδα.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 2 Απριλίου, στην σειρά Έλα στη θέση μου

Ο Βλάσης ερευνά το παρελθόν του Αργύρη και προσπαθεί να βρει πώς συνδέεται με τη Θάλεια, ενώ ο Μάρκος ετοιμάζει νέο χτύπημα εναντίον της Ρενάτας μέσω του δικηγόρου του. Η Φαίη προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες για την Σόφο από τον Αχιλλέα, ενώ ο Φώτης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Κέντρα.

Ο Αργύρης μαθαίνει για την ιστορία των δέκα εκατομμυρίων που έχασε ο Βλάσης και εκβιάζει την Θάλεια ότι θα αποκαλύψει ένα μεγάλο της ψέμα, αν δεν του πει όσα ξέρει για τα χρήματα. Και ενώ ο Αργύρης ετοιμάζεται να εξομολογηθεί κάτι σημαντικό στον Λεωνίδα, ο Μάρκος βρίσκεται μάρτυρας μιας περίεργης συζήτησης της Φαίης και της Θάλειας για τον Πρόξενο… Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν!

Έλα στη θέση μου 2/4

Αθηνά Οικονομάκου: Συγκινημένη με το «αντίο» των συνεργατών της από το Έλα στη Θέση μου

Η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο στιγμιότυπα από το συγκινητικό «αντίο» των συνεργατών της από τη σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα φύγει από την σειρά λίγο πριν το τέλος της, λόγω της εγκυμοσύνης της, η οποία βέβαια έχει ήδη ενταχθεί στο σενάριο και έχει φέρει τα πάνω κάτω για όλους τους πρωταγωνιστές.

Η ίδια έχει δεθεί πολύ με τους συνεργάτες της τα τελευταία πέντε χρόνια και έτσι δε θα μπορούσε να φύγει χωρίς να της κάνουν μία ξεχωριστή αποχαιρετιστήρια έκπληξη.

Αθηνά Οικονομάκου Έλα στη θέση μουΑθηνά Οικονομάκου εγκυμοσύνη