8 Λέξεις: Η Μάγδα πιάνει στα πράσα Αιμίλιο και Ελισάβετ

Η εγκυμονούσα πληγωμένη απειλεί Θεούς και δαίμονες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Μάγδα πιάνει στα πράσα Αιμίλιο και Ελισάβετ

Στις 8 Λέξεις, η Ελισάβετ παρά τα όσα της είπε ο Ακης, αλλά και ο Αιμίλιος, είναι τόσο ερωτευμένη που δεν το βάζει κάτω και με κάθε τρόπο προσπαθεί να “ρίξει” τον Αιμίλιο, ο οποίος από την μεριά του κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει μια επανασύνδεση όσο και αν το θέλει.

Ο κλοιός της πολιορκίας της Ελισάβετ όλο και στενεύει και τελικά ο Αιμίλιος δεν καταφέρνει να της αντισταθεί: “Ξέρω ότι είναι λάθος, ας ελπίσουμε ότι δεν θα το πληρώσουμε ακριβά” της λέει. Ετσι το παράνομο ζευγάρι είναι για μια ακόμα φορά μαζί. Μόλις όμως τα ξαναβρίσκουν στο κανάλι προσλαμβάνεται ένας νέος ρεπόρτερ ο Παύλος, ένας νέος ρεπόρτερ (Νίκος Αναδιώτης), οποίος πολύ γρήγορα κεντρίζει το ενδιαφέρον της Ελισάβετ.

Έτσι θα αντιδράσεις στις 8 Λέξεις η Μάγδα όταν δει Αιμίλιο και Ελισάβετ

Ωστόσο η Ελισάβετ δεν δίνει σημασία και συνεχίζει να βρίσκεται με τον Αιμίλιο ζώντας και πάλι κρυφά τον έρωτα τους: “Τίποτα δεν είναι λάθος. Με θέλεις και σε θέλω. Αφού ξέρεις ότι δεν μπορούμε εμείς να χωρίσουμε ότι κι αν γίνει” του λέει. Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, χωρίς να το περιμένουν όλα ανατρέπονται και η καταστροφή δεν αργεί να έρθει.

8 Λέξεις Μάγδα πιάνει Αιμίλιο Ελισάβετ

Η Μάγδα η γυναίκα του Αιμίλιου αποφασίζει να πάει να τον βρει στην δουλειά, όντας όμως αιφνιδιαστικά μπαίνει στο γραφείο του άντρα της, τον πετυχαίνει σε τρυφερό ενσταντανέ με την Ελισάβετ... Ο κόσμος της γκρεμίζεται, η Ελισάβετ κατεβάζει το κεφάλι και σαν χαμένη φεύγει, ενώ ο Αιμίλιος προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα: “Μάγδα σε παρακαλώ να σου εξηγήσω” της λέει, ενώ η κοπέλα από την μια δείχνει πληγωμένη και από την άλλη απειλεί θεούς και δαίμονες. Από την άλλη, η Ηλιάνα ξεσκεπάζει τον Δημήτρη.

Ο Δημοσθένης ζητάει από την Ναυσικά να φύγουν για Κύπρο

Η Ναυσικά βρίσκεται σε μια περίοδο που τα προβλήματα την έχουν πνίξει. Αυτό την καίει κυρίως είναι η Τζουλιάνα στην οποία συνεχίζει να της λέει ψέματα σχετικά με το γράμμα της αδελφή της και προσπαθεί να βρει μια λύση. Λύση επίσης βρίσκει την τελευταία στιγμή και με την Βικτώρια η οποία δέχεται να κάνει έναν συμβιβασμό στο θέμα του Άγγελου και πηγαίνει στη Ναυσικά να το συζητήσουν.

Την ίδια στιγμή όμως έχει και τον Δημοσθένη ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση να πάει να δουλέψει στην Κύπρο. Η Ναυσικά παροτρύνει τον Δημοσθένη να δεχτεί την επαγγελματική πρόταση που του έγινε, αλλά εκείνος φοβάται πως μια τέτοια κίνηση θα τους χωρίσει. Για αυτό της προτείνει να τον ακολουθήσει.. Θα πάει όμως η Ναυσικά; θα αφήσει τα πάντα για τον Δημοσθένη; η θα προτιμήσει για μια ακόμα φορά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η Ηλιάνα μαθαίνει για το εξώγαμο του πατέρα της.