Masterchef 5 Ανούς για Διονύση: «Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα δημιουργήσω δεσμό μέσα στον διαγωνισμό»

«Αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 Ανούς για Διονύση: «Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα δημιουργήσω δεσμό μέσα στον διαγωνισμό»

Σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις προχώρησε η Ανούς Χεριμιάν στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef, αναφορικά με το ειδύλλιο που έχει με τον Διονύση.

Η Ανούς απόψε ήταν υποψήφια αλλά δεν κατάφερε να στήσει το πιάτο της με την ίδια να είναι αρκετά απογοητευμένη. Η ίδια ωστόσο δήλωσε πως σε όλη την δοκιμασία δέχτηκε πολύ μεγάλη στήριξη από τον Διονύση ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά πως έχουν δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο με τον Διονύση.

Οι δηλώσεις της Ανούς για τον Διονύση

«Ο Διονύσης ξέρω ότι θέλει να γυρίσω πάρα πολύ, όπως κι εγώ που δε νιώθω έτοιμη να φύγω και να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό μέσα στον διαγωνισμό αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα.»

Κριτές του MasterChef θα μαγειρέψουν στους παίκτες του Survivor 4

Μια αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera, για το Survivor 4 και τα επόμενα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως κριτές του MasterChef θα πετάξουν στον Άγιο Δομίνικο για να μαγειρέψουν στους παίκτες. «Θα βγει τρέιλερ σήμερα νομίζω. Έρχονται οι κριτές του MasterChef να μαγειρέψουν για το Survivor» είπε ο παρουσιαστής γελώντας, αφού έκανε πλάκα για τη Πρωταπριλιά.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι μια! Μπορεί οι κριτές του ελληνικού MasterChef 5 να μην πάνε, αλλά σίγουρα θα πάνε οι Τούρκοι. Στην Τουρκία ο Ατζούν έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι μαγειρικής και την αποκάλυψη αυτή έκανε το Πρωινό.