Άγριες Μέλισσες: Ρίζω και Προύσαλης παντρεύονται!

Έχουμε και την πρώτη φωτογραφία με τη Ρίζω ντυμένη νύφη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Ρίζω και Προύσαλης παντρεύονται!

Μέσα από το Πρωινό, ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες πως πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στην Ρίζω, την οποία μάλιστα βλέπουμε να φορά και το νυφικό.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Έκανα πρόταση προχθές στην αγαπητή και αξιότιμη συνάδελφο, την κυρία Καρακάση, τη Ρίζω. Γονάτισα, και με ταλαιπωρούσε, δεν έδινε απάντηση. Λέω “άντε Ρίζω, τελείωνε, ρίζωσα εδώ κάτω”».

Τα νέα για τον γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω έφεραν χαρά σε όλο το χωριό. Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα με τον Ευτύχη αφού τους ανακοίνωσαν το σχέδιό τους. Ο γάμος λοιπόν θα γίνει και έχουμε και την πρώτη φωτογραφία με τη Ρίζω ντυμένη νύφη. Φυσικά τα νυφικό είναι από τα χεράκια της Ουρανίας ενώ στην πρόβα έχει κοντά της όλες τις φίλες της από το Διαφάνι.

Η Ελένη Καρακάση είχε δηλώσει στο Πρωινό: «Αν γίνει ο γάμος με τον Προύσαλη, τον φαντάζομαι όπως γίνανε και οι υπόλοιποι γάμοι, ως γάμοι χωριού. Θα ήθελα να είναι ένα τέτοιο πράγμα και να γίνει ένα πανηγύρι στο χωριό». Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα "σπάει" το σπίτι των Σεβαστών!

Άγριες Μέλισσες Ριζώ και Προύσαλης παντρεύονται

Τι θα δούμε την Δευτέρα 5 Απριλίου στις Άγριες Μέλισσες

Μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού, ενώ ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας.

Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον Συνεταιρισμό, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει να κλονίζεται. Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του. Αυτή η επίσκεψη, όμως, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα δυο σπίτια.