Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 5-9/4: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ήλιος 5-9/4: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
TV24 04.04.2021 20:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Πάρτε μια πρώτη γεύση παρακάτω.

Δευτέρα 5 Απριλίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 135

Ο Δήμος, ο Νικήτας και ο Μάνος καταφέρνουν να δραπετεύσουν. Ο Μάνος εκβιάζει τον Δήμο και του ζητάει να τον κρύψει... Ο Νικήτας συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του χωρίς όμως να ξέρει ότι η αστυνομία τον παρακολουθεί. Η Δάφνη εξαγριώνεται όταν αντί για τον Χρήστο βλέπει την Σοφία να φτάνει σπίτι της με τα ψώνια. Ο Δημήτρης έρχεται σε επαφή με τον Νικήτα και του προτείνει να δώσει τον Κωστή στην αστυνομία με αντάλλαγμα την ελευθερία του.

Η Νέλλη έχει τρομοκρατηθεί τώρα που ο Μάνος είναι έξω από την φυλακή, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να την ηρεμήσει και της υπόσχεται ότι θα την προστατεύσει αυτός. Η Αστυνομία εντοπίζει τον Νικήτα και σε μία συμπλοκή τον πυροβολεί. Εκείνος καταφέρνει να ξεφύγει τραυματισμένος… Στην προσπάθειά του να σωθεί, θα απειλήσει τη Λήδα… Η Δάφνη συλλαμβάνεται για χρήση πλαστών εγγράφων και προειδοποιεί τον Χρήστο ότι θα τον εκδικηθεί…

Τρίτη 6 Απριλίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136

Η Αλίκη καταφέρνει και γλιτώνει απ’ τα χέρια του Κωστή, ενώ ο Δημήτρης ψάχνει ποιος και γιατί θέλει να κάνει κακό στην γυναίκα που αγαπάει. Η Λήδα φροντίζει τον τραυματισμένο Νικήτα, ενώ ο Κωστής ψάχνει να τον εντοπίσει φτάνοντας στο νοσοκομείο. Ο Μάνος συνεχίζει να μένει με τον Δήμο και αυτή τη φορά τον εκβιάζει με κάτι διαφορετικό. Η Διώνη αποχαιρετά το σπίτι του Μενέλαου που θα πουληθεί, κλείνοντας πια κάθε λογαριασμό της με το παρελθόν και έρχεται σε επαφή με μια νεαρή αλλοδαπή που εργαζόταν εκεί.

Η Δάφνη, με την επιστροφή της στην φυλακή, θα αιφνιδιάσει για μια κόμη φορά τον Χρήστο και την Σοφία… Η Αλίκη γνωρίζει τον Δημήτρη στην παιδική της φίλη, την Μπέτυ, αλλά απ’ ότι φαίνεται οι δυο τους, έχουν ένα μυστικό που τους συνδέει ήδη… Η Διώνη θα βρεθεί μπροστά στο πτώμα μιας άγνωστης κοπέλας…

Τετάρτη 7 Απριλίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137

Ο Δημήτρης και η Μπέτυ συναντιούνται και καταλαβαίνουμε πως υπήρξε μια σύντομη σχέση μεταξύ τους στο παρελθόν, που ο Δημήτρης επιμένει να αποκαλύψουν στην Αλίκη. Η Μπέτυ τον πείθει να μην της πει τίποτα, καθώς ήταν κάτι ασήμαντο, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο και την σχέση του αλλά και την δική της φιλία με την Αλίκη. Ο Δημήτρης προσπαθεί να βρει τον Κωστή, μέσω του Νικήτα, ο οποίος νιώθει ευγνωμοσύνη για τη Λήδα, αγνοώντας πως αυτή είναι σε συνεννόηση με τον Δημήτρη.

Ο Πέτρος και ο Άρης μπλέκονται εν αγνοία τους σε μια σοβαρή ιστορία δολιοφθοράς, σε σχέση με την αερολέσχη. Η Διώνη βλέπει στο Αστυνομικό Τμήμα την Ορόρα, το κορίτσι που δούλευε στο σπίτι του πατέρα της και καταλαβαίνει ότι έχει κάποια σχέση με την δολοφονημένη κοπέλα που βρήκε στην παραλία… Η Μπέτυ θα μιλήσει στην Αλίκη για την περιπέτεια που είχε πριν χρόνια με τον Δημήτρη…

Πέμπτη 8 Απριλίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 138

Η Αλίκη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Δημήτρης της έκρυψε την αλήθεια για την σχέση που είχε με την Μπέτυ. Του ζητά εξηγήσεις αλλά δεν πείθεται και αρχίζει να απομακρύνεται από εκείνον. Η Διώνη προσπαθεί μαζί με τον Φίλιππο και την Αστυνομία να βρουν την Ορόρα... Ο Πέτρος και ο Άρης βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι σε μία υπόθεση υποκλοπής.

Κατηγορούνται ότι έστειλαν παράνομα, υλικό που ανήκει στην εταιρίας της Μπέτυς σε μία άλλη ανταγωνιστική εταιρία. Ο Μάνος αρχίζει να χάνει την υπομονή του και θυμώνει με τον Δήμο που δεν έχει φέρει ακόμα τα πλαστά χαρτιά που του ζήτησε. Η Λήδα πηγαίνει τον Νικήτα σε ένα ξενοδοχείο και μένει μαζί του μέχρι να του πέσει ο πυρετός. Ο Νικήτας έχει συγκινηθεί από την στάση της Λήδας απέναντί του και αρχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνη.

Παρασκευή 9 Απριλίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 139

Η Αλίκη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Δημήτρης της έκρυψε την παλιά του σχέση με την Μπέτυ. Η Λήδα βοηθάει τον Νικήτα να αναρρώσει, χωρίς εκείνος να υποψιάζεται πως συνεργάζεται με τον Δημήτρη, προκειμένου να βρεθούν τα ίχνη του Κωστή. Ο Γιάννης ζητάει από την Αθηνά να βρεθούν οι δυο τους, αλλά εκείνη προσπαθεί να το αποφύγει… Ο Πέτρος δέχεται την επίθεση του Άρη και θυμώνει μαζί του.

Ο Δήμος, με την πλάτη του Δημήτρη, προσπαθεί να παγιδεύσει τον Μάνο, όμως φαίνεται πως ο Μάνος, τους εκπλήσσει για ακόμη μια φορά. Ο Χρήστος κι η Σοφία, φαίνεται να ξεπερνούν τις δυσκολίες τους κι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο γάμο τους. Την ίδια στιγμή, η είδηση ενός πτώματος, έρχεται να περιπλέξει την υπόθεση της αερολέσχης. Ενώ ο Νικήτας, είναι ένα βήμα απ’ το να ανακαλύψει το σχέδιο του Δημήτρη και την εμπλοκή της Λήδας σ’ αυτό. Στο μεταξύ, δύο νέες δολοφονίες σοκάρουν Φίλιππο και Διώνη!

Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Αλίκη και Δημήτρη

Στον Ήλιο, η σχέση του Δημήτρη και της Αλίκης δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μέχρι που εμφανίζεται η Μπέτυ, μια παλιά φίλη της Αλίκης και τότε αλλάζουν όλα…

Η Αλίκη καταφέρνει και γλιτώνει από τα χέρια του Κωστή, ενώ ο Δημήτρης ψάχνει ποιος και γιατί θέλει να κάνει κακό στη γυναίκα που αγαπάει και είναι αποφασισμένος να μάθει. Αργότερα η Αλίκη γνωρίζει τον Δημήτρη στην παιδική της φίλη. «Μπέτυ, από εδώ ο Δημήτρης. Δημήτρη, η Μπέτυ είναι πολύ καλή φίλη από τα παλιά. Κάναμε παρέα αλλά τον τελευταίο καιρό είχαμε χαθεί», του λέει.

Ομως η αντίδραση και των δύο, παρόλο που δεν γίνεται αντιληπτή από την Αλίκη, δείχνει πως έχουν ένα μυστικό που τους συνδέει.

Δημήτρης και Μπέτυ συναντιούνται για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αφού στο παρελθόν μεταξύ τους υπήρξε μια σύντομη σχέση. «Πρέπει να της το πούμε. Δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουμε. Ο,τι είχαμε μεταξύ μας ήταν πριν καιρό», της λέει ο Δημήτρης, εκείνη όμως δεν θέλει: «Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν σωστό. Καλύτερα να αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν. Αυτό που είχαμε άλλωστε ήταν κάτι ασήμαντο κι αν η Αλίκη το μάθει, μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τόσο τη σχέση σας όσο και τη φιλία μου μαζί της», του απαντάει και τον πείθει, ενώ στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και τη δολοφονία του Μενέλαου.

Η Μπέτυ δεν κρατάει το λόγο της και στην πρώτη ευκαιρία λέει τα πάντα στην Αλίκη. «Δεν ξέρω αν σου το είπε ο Δημήτρης αλλά δεν μπορώ να κρατήσω κάτι τέτοιο κρυφό. Ο Δημήτρης κι εγώ πριν χρόνια είχαμε μια μικρή περιπέτεια». Η Αλίκη σοκάρεται και δεν ξέρει τι να πει. «Εσύ και ο Δημήτρης; Και γιατί να μη μου το πει;», ψελλίζει. «Δεν ήταν τίποτα, αλήθεια. Εχει περάσει πολύς καιρός. Απλά ήθελα να το ξέρεις», της
επισημαίνει η Μπέτυ.

Αλίκη Ήλιος

Η Αλίκη όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο άντρας που αγαπάει της απέκρυψε την αλήθεια για τη σχέση που είχε με τη φίλη της. «Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί δεν μου το είπες από την πρώτη στιγμή;», τον ρωτάει. Οσο όμως εκείνος κι αν προσπαθεί να την πείσει ότι οι προθέσεις του ήταν καλοπροαίρετες αφού δεν ήθελε να μπερδέψει τα πράγματα, εκείνη δεν τις βρίσκει πειστικές. «Καλύτερα να μείνουμε για λίγο ο ένας μακριά από τον άλλον», του λέει και τον διώχνει.

Η Αλίκη υποφέρει αφού πίστευε ότι η σχέση της με τον Δημήτρη βασιζόταν στην ειλικρίνεια και νιώθει πληγωμένη. Οι μέρες περνούν αλλά οι δυο τους εξακολουθούν να είναι ψυχραμένοι μετά την αποκάλυψη, ενώ ο Δημήτρης αμφισβητεί φανερά τα κίνητρα της Μπέτυς. Σκοπός του είναι να μάθει τι θέλει από εκείνον και την Αλίκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Ο Δημήτρης αποφασίζει να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Μενέλαου

Ήλιος: Ο Δημήτρης μαθαίνει κάτι για τον Μενέλαο που θα φέρει τα πάνω κάτω

Share