House of Fame: Μπήκε στο σπίτι η σύντροφος του Γιάννη

Συγκινημένος ο παίκτης με την έκπληξη που του έκανε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Μπήκε στο σπίτι η σύντροφος του Γιάννη

Η παραγωγή του House of Fame είχε ετοιμάσει μία πολύ ξεχωριστεί έκπληξη στον Γιάννη σήμερα, καθώς μπήκε στο σπίτι η σύντροφός του, Βάσω και τον περίμενε στην αίθουσα χορού. Μόλις την είδε ενθουσιάστηκε και συγκινήθηκε.

Ο Γιάννης δεν πίστευε στα μάτια του μόλις την είδε να κάθεται και να τον περιμένει ενώ αφού τα είπαν λίγο οι δυο τους, και του εξήγησε πως πρέπει να περιορίσει λίγο τις εντάσεις που δημιουργεί μέσα στο σπίτι, πήγε να την γνωρίσει στους συμπαίκτες του.

«Ξεκίνησα να πηγαίνω, ανοίγω την πόρτα και βλέπω την Βασούλα. Βλέπω την κοπέλα μου. Έμεινα έκπληκτος. Δεν το περίμενα με τίποτα. Πιο εύκολα θα περίμενα ένα γράμμα, ένα βίντεο, άτι άλλο, παρά να τη δω εδώ πέρα. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα διάφορα συναισθήματα για κάποιο λόγο και λίγο αμήχανα. Ένιωσα, όμως, πολύ χαρά, πολύ θετική ενέργεια.», είπε στην κάμερα ο Γιάννης Αρβανιτίδης φανερά συγκινημένος.

Η είσοδος της συντρόφου του Γιάννη στο House of Fame

Εκτός εαυτού η Εύη Δρούτσα - «Μην τραγουδήσεις ξανά τίποτα, να πας σπίτι σου»

Η Εύη Δρούτσα ήταν η σημερινή καλεσμένη στο House of Fame και η κριτική της ήταν εξαιρετικά αυστηρή απέναντι στους παίκτες. Ειδικότερα, μίλησε με απότομο τρόπο στην Χρύσα και της είπε πως αν δεν γνωρίζει ποιος έχει γράψει το κομμάτι που ερμηνεύει τότε πρέπει να πάει σπίτι της και να μην ξανατραγουδήσει.

Λίγο μετά τον καυγά του Γιάννη με τα κορίτσια, οι σπουδαστές συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα χορού για να μιλήσουν με τον Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος τους παρουσίασε την Εύη Δρούτσα. Εκείνη είχε κάτι να πει για όλους τους μαθητές και δεν χαρίστηκε σε κανέναν.

«Ξέρεις ποιος το έχει γράψει; Όχι. Εγώ λέω να μην τραγουδήσεις ξανά τίποτα και να πας σπίτι σου. Την άλλη φορά να πάει σπίτι της, αν δεν ξέρει τους δημιουργούς του τραγουδιού που θα τραγουδήσει. Είναι η τελευταία ημέρα που έρχεστε χωρίς να ξέρετε ποιος έχει γράψει τα τραγούδια».

Ωστόσο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κι όταν η Χρύσα ολοκλήρωσε την ερμηνεία της: «Για εμένα ούτε ψυχή, ούτε καρδιά, ένα ντουβάρι».