Ήλιος: Ο Πέτρος και ο Άρης βρίσκονται μπλεγμένοι σε μία υπόθεση υποκλοπής

Όσα θα δούμε απόψε 8/4 στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήλιος: Ο Πέτρος και ο Άρης βρίσκονται μπλεγμένοι σε μία υπόθεση υποκλοπής

Το σημερινό 8/4 επεισόδιο της σειράς Ήλιος είναι καταιγιστικό, καθώς μεταξύ άλλων θα δούμε τον Πέτρο και τον Άρη να βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι σε μια υπόθεση υποκλοπής.

Όσα θα δούμε απόψε στην σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος

Πέμπτη 8 Απριλίου

Η Αλίκη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Δημήτρης της έκρυψε την αλήθεια για την σχέση που είχε με την Μπέτυ. Του ζητά εξηγήσεις αλλά δεν πείθεται και αρχίζει να απομακρύνεται από εκείνον.

Η Διώνη προσπαθεί μαζί με τον Φίλιππο και την Αστυνομία να βρουν την Ορόρα. Ο Πέτρος και ο Άρης βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι σε μία υπόθεση υποκλοπής.

Κατηγορούνται ότι έστειλαν παράνομα, υλικό που ανήκει στην εταιρίας της Μπέτυς σε μία άλλη ανταγωνιστική εταιρία. Ο Μάνος αρχίζει να χάνει την υπομονή του και θυμώνει με τον Δήμο που δεν έχει φέρει ακόμα τα πλαστά χαρτιά που του ζήτησε.

Η Λήδα πηγαίνει τον Νικήτα σε ένα ξενοδοχείο και μένει μαζί του μέχρι να του πέσει ο πυρετός. Ο Νικήτας έχει συγκινηθεί από την στάση της Λήδας απέναντί του και αρχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνη. Eνώ ένα τρίτο πρόσωπο θα μπει ανάμεσα στον Δημήτρη και την Αλίκη.

Δύο νέες δολοφονίες σοκάρουν Φίλιππο και Διώνη

Στον Ήλιο, ένας περίπατος της Διώνης στην παραλία τη φέρνει μπροστά στο πτώμα μιας άγνωστης κοπέλας, ενώ οι γιοι του Φίλιππου μπλέκονται εν αγνοία τους σε μια ιστορία δολιοφθοράς με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Μετά τα όσα έχουν συμβεί, η Διώνη αποχαιρετά το σπίτι του Μενέλαου που θα πουληθεί, κλείνοντας πια κάθε λογαριασμό της με το παρελθόν και έρχεται σε επαφή με μια νεαρή αλλοδαπή που εργαζόταν εκεί. «Λυπάμαι για τον πατέρα σας», της λέει εκείνη. «Σε ευχαριστώ. Καλή τύχη», της απαντάει η Διώνη, η οποία το μόνο που θέλει τώρα είναι να επουλώσει τις πληγές της και να αφήνει τα πάντα πίσω της.

Οι δύο δολοφονίες που θα γίνουν στον Ήλιο

Ομως η μοίρα θα της παίξει ένα παιχνίδι που δεν μπορεί και η ίδια να φανταστεί. Ενώ είναι στην παραλία όπου κάνει μια βόλτα για να ξεχαστεί, βρίσκεται μπροστά στο πτώμα μιας άγνωστης κοπέλας.

Σοκαρισμένη ενημερώνει την αστυνομία και πηγαίνει να δώσει κατάθεση. Στο αστυνομικό τμήμα βλέπει την Ορόρα, το κορίτσι που δούλευε στο σπίτι του Μενέλαου, και καταλαβαίνει ότι έχει κάποια σχέση με τη δολοφονημένη κοπέλα. «Τη γνωρίζεις;», τη ρωτάει ο Δημήτρης. «Δούλευε για τον πατέρα μου», του εξηγεί. Την ίδια ώρα ο Πέτρος και ο Αρης, οι γιοι του Φίλιππου, μπλέκονται εν αγνοία τους σε μια σοβαρή ιστορία δολιοφθοράς, σε σχέση με την αερολέσχη.

Το ψεύτικο άλλοθι

Η Ορόρα έχει φύγει από το Τμήμα και η Διώνη προσπαθεί μαζί με τον Φίλιππο και την αστυνομία να τη βρουν καθώς η έρευνα παίρνει νέα τροπή. Τελικά τη βρίσκουν. «Ψάχνω την αδελφή μου και δεν τη βρίσκω πουθενά. Ούτε στα τηλέφωνα απαντάει. Εχουμε να μιλήσουμε μέρες», τους λέει απελπισμένη, ενώ ο Δημήτρης καλεί έναν συνάδελφό του, τον Μηνά, ειδικευμένο σε θέματα trafficking, να τους βοηθήσει.

Η Διώνη και ο Φίλιππος τη φιλοξενούν. Στο μεταξύ ο Πέτρος και ο Αρης βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι σε μια υπόθεση υποκλοπής. Κατηγορούνται ότι έστειλαν παράνομα υλικό που ανήκει στην εταιρεία της Μπέτυς, μιας παλιάς φίλης της Αλίκης, σε μια άλλη ανταγωνιστική εταιρεία. Ο Πέτρος δέχεται την επίθεση του Αρη και θυμώνει μαζί του. «Εσύ θα φταις αν βρεθούμε μπλεγμένοι», του φωνάζει. Την ίδια στιγμή, η είδηση ενός πτώματος έρχεται να περιπλέξει την υπόθεση της αερολέσχης.

Διώνη Ήλιος

Η Μπέτυ και ο Γιάννης σοκάρονται όταν πληροφορούνται πως ο πιλότος που υποπτεύονταν για την υπόθεση της δολιοφθοράς στην αερολέσχη, βρίσκεται δολοφονημένος. Ενα μήνυμα βάζει στο στόχαστρο της αστυνομίας τον Γιάννη, ως μοναδικό ύποπτο για τη δολοφονία του πιλότου. Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο, αφού το άλλοθι του Γιάννη για εκείνη τη νύχτα είναι η Αθηνά… Γνωρίζοντας πως κινδυνεύει η θέση της, αν το επικαλεστεί, ο Γιάννης παρουσιάζει ψεύτικο άλλοθι, που ωστόσο καταρρίπτεται, κάνοντάς τον να δείχνει ένοχος…