Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος: Ο Αστυνόμος Μηνάς είναι πίσω από το κύκλωμα σωμπατεμπορίας

Ο Δημήτρης πέφτει στην παγίδα του

Ήλιος: Ο Αστυνόμος Μηνάς είναι πίσω από το κύκλωμα σωμπατεμπορίας
TV24 10.04.2021 15:40
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Ήλιο Δημήτρης έχει καλέσει τον Μηνά, ειδικευμένο συνάδελφό του σε θέματα λευκής σαρκός για να τον βοηθήσει. Αυτό που δεν μπορεί ωστόσο να διανοηθεί είναι ότι έχει μπροστά του τον άνθρωπο που είναι πίσω από όλα και ο οποίος θα επιχειρήσει να σαμποτάρει την κάθε του έρευνα.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Η Διώνη και ο Φίλιππος φιλοξενούν την Ορόρα που εμπλέκεται στο κύκλωμα και κινδυνεύει. Οταν ο Μηνάς τους ζητά να του την παραδώσουν, εκείνοι αρνούνται αφού ο ξενώνας στον οποίο ετοιμαζόταν να την οδηγήσει, γίνεται στόχος εμπρηστών. «Εντάξει. Ας μείνει μαζί σας μέχρι να βρεθεί ένα πιο ασφαλές μέρος» τους λέει και υποχωρεί, ενώ ταυτόχρονα ψάχνει την αδελφή της, τη Σαλκέμ.

Η Σαλκέμ κρύβεται με τη βοήθεια του Ντίνου στην αποθήκη του μπαρ. «Σε παρακαλώ μην ειδοποιήσεις την αστυνομία» τον παρακαλεί κι εκείνος το κάνει. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης οδηγεί τον Φίλιππο, την Διώνη, την Ορόρα, αλλά και τον Μιχάλη σε ένα παράτολμο σχέδιο. «Θα οργανώσουμε την εικονική απαγωγή της Ορόρα.

Εκείνοι που τη θέλουν στα χέρια τους δεν αποκλείεται να εμφανιστούν» τους λέει. Η Λένα και ο Ντίνος συνεχίζουν να βοηθούν και να κρύβουν την Σαλκέμ. Λίγο πριν το τέλος όμως τα πάντα στο σχέδιο καταρρέουν αφού ο Δημήτρης είναι έτοιμος να αποκαλύψει στον Μηνά τη συνεργασία του με τον Μιχάλη, χωρίς να γνωρίζει ότι ο συνάδελφός του είναι μπλεγμένος στο κύκλωμα trafficking, ενώ χθες είδαμε τον Γιώργο Χρανιώτη να εισβάλλει στη σειρά.

Ο Μηνάς απειλεί τον Μιχάλη και τον κάνει πιόνι του στον Ήλιο

Ο Ντίνος και η Λένα προσεγγίζουν το ύποπτο σπίτι της συμμορίας trafficking, ενώ ο Διονύσης με τον Δήμο ανακαλύπτουν την κρυμμένη Σαλκέμ στην αποθήκη. «Τι κάνεις εδώ; Είσαι η αδελφή της Ορόρα;» τη ρωτάνε, αλλά εκείνη φοβάται και το σκάει. Στο μεταξύ η στημένη απ’ τον Δημήτρη απαγωγή της Ορόρα, δεν εκτελείται την τελευταία στιγμή.

Ο Δημήτρης δεν μπορεί να το εξηγήσει και ανησυχεί αφού ο Μιχάλης ξαφνικά εξαφανίζεται. «Κάτι συμβαίνει. Η επιχείρηση δεν έγινε, ο Μιχάλης δεν είναι πουθενά. Κάποιος ξέρει τις κινήσεις μας» συλλογίζεται. Την ίδια ώρα ο Μηνάς απειλεί τον Μιχάλη. «Θα απάγεις την Ορόρα και θα παραπλανήσεις τον Δημήτρη αλλιώς η φίλη σου η Νέλλη δεν θα έχει καλό τέλος» είναι τα λόγια του.

Ήλιος spoiler Δημήτρης

Ο Ντίνος και η Λένα με τη σειρά τους μετανιώνουν που δεν μίλησαν νωρίτερα στην αστυνομία, καθώς η Σαλκέμ έχει εξαφανιστεί και πιστεύουν ότι αυτό συνέβη εξαιτίας τους. Ομως η κοπέλα επιστρέφει στο μπαρ τρομαγμένη και ζητάει ξανά τη βοήθειά τους. Ο Ντίνος τότε κάνει ένα μοιραίο λάθος. Ενημερώνει τον Μηνά ότι η Σαλκέμ επέστρεψε πιστεύοντας ότι κάνει το σωστό. Ο Μηνάς έχει πλέον τη κρατάει στα χέρια του, ενώ δίνει εντολή στον Μιχάλη να αρπάξει για λογαριασμό του την Ορόρα.

Αργότερα ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως ο Μιχάλης κάτι του κρύβει. «Πες μου την αλήθεια. Τι συμβαίνει; Κινδυνεύουν οι ζωές αθώων κοριτσιών» του τονίζει. Εκείνος διστάζει αφού η ζωή της Νέλλης απειλείται
εξίσου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Ο Πέτρος και ο Άρης βρίσκονται μπλεγμένοι σε μία υπόθεση υποκλοπής

Ήλιος: Η Αστυνομία πυροβολεί τον Νικήτα - Η Δάφνη συλλαμβάνεται

Share