MasterChef 5 - highlights 12/4: Τα "καρφιά" της Μαρίνας, η επιστροφή της Μαργαρίτας και τα... "άκυρα"

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 12/4: Τα

Στο χθεσινό 12/4 επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε την Μαρίνα να πετάει "καρφιά" για τους συμπαίκτες της, την επιστροφή της Μαργαρίτας, αλλά και παίκτες που έριξαν "άκυρο" στο να επιστρέψουν.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 4

Συγκινημένοι οι παίκτες με το γράμμα της Μαργαρίτας

Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα με την Μαργαρίτα, λίγο πριν αποχωρήσει, να αφήνει αποχαιρετιστήριο γράμμα.

Όλοι σχεδόν οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα κοντά με την Μαργαρίτα και κανένας δεν χάρηκε που ήταν αυτή που αποχαιρέτησε τελικά το παιχνίδι.

Masterchef 5 γράμμα Μαργαρίτας

Ο Τζαμάλ διάβασε το γράμμα που άφησε λίγο πριν φύγει, με την ίδια να προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση και να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες της. Μέσα σε όλα μάλιστα, ανέφερε πως θα ήθελε να δει ως νικητή τον Τζιοβάνι!

Επιστροφές καταστροφές - Αρνήθηκαν την πρόταση Κωστής, Ηρώ και Χριστίνα

Επιστροφές καταστροφές είδαμε στο Masterchef, με μερικούς ωστόσο να αρνούνται την πρόταση της παραγωγής και να μην δέχονται την δεύτερη αυτή ευκαιρία.

Οι παίκτες είχαν το προαίσθημα πως στην κουζίνα σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους όλοι οι πρώην διαγωνιζόμενοι και για αυτό το άγχος είχε χτυπήσει κόκκινο.

Οι κριτές ανακοίνωσαν πως σήμερα θα μπουν στο παιχνίδι μερικοί νέοι παίκτες, με όλους τους παλιούς να πηγαίνουν στον εξώστη και να μην κινδυνεύει η θέση τους.

Ωστόσο, η Ηρώ, η Χριστίνα και ο Κωστής δεν δέχτηκαν την πρόταση της παραγωγής και δεν εμφανίστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους στην κουζίνα, με τα spoilers να θέλουν να μπαίνουν σίγουρα η Μαργαρίτα.

«Κόλαφος» η Μαρίνα - «Αν μπω στο σπίτι θα πρέπει να μιλήσω με κάποιους που με έθαψαν»

Επέστρεψαν δυναμικά στην κουζίνα του Mastechef σχεδόν όλοι οι πρώην διαγωνιζόμενοι, με την Μαρίνα να προειδοποιεί τους συμπαίκτες της για το τι πρόκειται να γίνει, αν καταφέρει και μπει στο σπίτι.

Η Μαρίνα ήταν πράγματι μια παίκτρια όχι και τόσο αγαπητή, ούτε από τους συμπαίκτες της αλλά ούτε και από τους τηλεθεατές, με την εμφάνιση της στο αποψινό παιχνίδι να δυσαρεστεί μερικούς, κυρίως τον Στέφανο.

Η ίδια ωστόσο φαίνεται να γύρισε με φόρα, με τις δηλώσεις της στην κάμερα μάλιστα να προκαλούν αρκετά! Συγκεκριμένα, η Μαρίνα ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν τυχόν καταφέρνει και μπει στο σπίτι, θα πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις με μερικούς, οι οποίοι την έθιξαν και την προσέβαλαν.

Μέσα σε όλα, ανέφερε πως το χιούμορ και ο χαβαλές της παρεξηγήθηκε πολλές φορές και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να καταλάβουν πότε κάνει πλάκα και πότε μιλάει σοβαρά.

Μαργαρίτα για Κωνσταντίνα: «Ένιωθα τύψεις και εκείνη μου έχει σούρει πόσα»

Η Μαργαρίτα είναι μια πολύ αγαπητή παίκτρια και πράγματι έχει πει μόνο καλά λόγια να πει για τους συμπαίκτες της, για αυτό και όταν αποχώρησε όλοι λυπήθηκαν αρκετά.

Η ίδια μεταξύ άλλων δήλωσε στην κάμερα πως έκανε αρκετή παρέα με την Κωνσταντίνα και πως μια φορά η πρώτη είχε μίλησε άσχημα για εκείνη, για αυτό και πήγε και της ζήτησε συγνώμη, καθώς ένιωθε τύψεις.

Όταν όμως η Μαργαρίτα αποχώρησε από το παιχνίδι, είδε μερικά επεισόδια και διαπίστωσε πως η Κωνσταντίνα είχε πει πολλά τελικά πίσω από την πλάτη της, τα οποία της απογοήτευσαν αρκετά.

Επέστρεψε στο παιχνίδι η Μαργαρίτα

12 παίκτες εισέβαλαν ξανά στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής προκειμένου να κερδίσουν την ποδιά που θα τους στείλει ξανά στο σπίτι.

Ο πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Κωνσταντίνος. Η Βίλλυ ήταν η επόμενη ενώ εκτός διεκδίκησης τέθηκε η Μαρία, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης και ο Σερόπ.

Η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Ιωάννης πέρασαν επιτυχώς στην επόμενη φάση.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός, η Μαργαρίτα, η Μαρίνα βρέθηκαν δεξιά των κριτών γιατί είχαν τα καλύτερα πιάτα, με την Μαργαρίτα τελικά να παίρνει την πρώτη ποδιά, ενώ οι άλλοι δύο συνέχισαν στην επόμενη φάση.