Έλα στη θέση μου: Η Φαίη ετοιμάζεται να φύγει με τα λεφτά του Βλάση αλλά τη σταματάει η αστυνομία

Όσα θα δούμε σήμερα 13/4

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Η Φαίη ετοιμάζεται να φύγει με τα λεφτά του Βλάση αλλά τη σταματάει η αστυνομία

Στο αποψινό 13/4 επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, θα δούμε την Φαίη να ετοιμάζει βαλίτσες για να φύγει με τα εκατομμύρια του Βλάση, ωστόσο η αστυνομία θα την σταματήσει.

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου

Ο Βλάσης προσπαθεί να μεταφέρει την αναίσθητη Θάλεια στην αυλή, την ώρα που ο Αργύρης καραδωκεί για να κλέψει τα λεφτά από τη Φαίη. Η Φαίη ετοιμάζεται να φύγει για Πήλιο παίρνοντας μαζί της τα εκατομμύρια του Βλάση.

Έλα στη θέση μου 7/4

Ο Ζαχαρίας είναι έξαλλος με την προαγωγή του Φώτη, ενώ η Κέντρα είναι έτοιμη να ζήσει το νέο της έρωτα πάση θυσία. Θα καταφέρει η Βάνα να ανακαλύψει ποιος άλλαξε κλειδαριά στο σπιτάκι της έπαυλης και γιατί; Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν ο Βλάσης την αιφνιδιάσει φέρνοντας την αστυνομία στην πόρτα της; Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Λίγα λόγια για την σειρά Έλα στη θέση μου στον ALPHA

Η σειρά, Έλα στη θέση μου είναι μία ελληνική κωμική καθημερινή τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2016–2021, βασισμένη στην κολομβιανή τηλενουβέλα «''Nuevo Rico Nuevo Pobre''». Στην Ελλάδα, προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ στην Κύπρο από τον Alpha Κύπρου.

Τη συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούν οι Γιώργος Κρητικός, Μαίρη Ζαφειροπούλου και Σταύρος Καλαφατίδης. Τη σκηνοθεσία της σειράς έχουν επιμεληθεί κατά καιρούς ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης, ο Βασίλης Τσελεμέγκος, η Φαίη Τζανετοπούλου και η Γεωργία Ζήση.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου του 2016. Λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Μάρτιο του 2017. Η σειρά ανανεώθηκε και για τρίτη σεζόν.

Έλα στη θέση μου 29/3

Τον Απρίλιο του 2019 ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και για τέταρτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου του 2019 και ολοκληρώθηκε στις 10 Ιουλίου μετά απο 165 επεισόδια. Στις 22 Ιουνίου του 2020 η ώρα προβολής της σειράς άλλαξε με τα τελευταία επεισόδια του τέταρτου κύκλου να μεταδίδονται καθημερινά στις 20:50.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και για πέμπτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου του 2020.