Masterchef 5 highlights 14/4: Οι μπηχτές της Μαρίνας και η επιστροφή του Ιωάννη Αυλωνίτη

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 highlights 14/4: Οι μπηχτές της Μαρίνας και η επιστροφή του Ιωάννη Αυλωνίτη

Μπηχτές και ανατροπές διαδραματίστηκαν για ακόμη μια φορά στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef 5, με την επιστροφή του Ιωάννη Αυλωνίτη στο σπίτι να κλείνει την βραδιά.

Αυτά είναι τα 14/4 highlights του Masterchef 5

Μαρίνα: «Με πλησίασαν όλοι στο σπίτι εκτός από τρία άτομα»

Με τις αποκαλύψεις της Μαρίνας ξεκίνησε το επεισόδιο του Masterchef, με την ίδια να αναφέρει ποιοι συμπαίκτες της την πλησίασαν στο σπίτι και ποιοι όχι.

Η Μαρίνα κατάφερε και επέστρεψε στο σπίτι, κάτι που δεν ενθουσίασε σχεδόν κανέναν, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Masterchef 5 μαρίνα ντεμολλάι

.Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως παρόλο που κανένας δεν χάρηκε με την επιστροφή της, όλοι την πλησίασαν, εκτός από τρία άτομα.

Αυτά τα τρία άτομα όπως δήλωσε ήταν η Ανούς, ο Στέφανος αλλά και ο Διονύσιος.

Ο Ιωάννης ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τη Μαρία

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης μίλησε ανοιχτά στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef για την σχέση του με την Μαρία.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής που διεκδικεί και πάλι τη θέση του στον διαγωνισμό - -ενώ η Μαρίνα κατάφερε και επέστρεψε στο σπίτι, -αναφέρθηκε στη φιλία του με τη Μαρία και όλους όσους τον χαρακτήρισαν «παντοφλάκια».

"Η σχέση μου με τη Μαρία είναι μια σχέση πολύ περίεργη. Δεν έρχομαι συνήθως τόσο κοντά με τις γυναίκες, γιατί υπάρχει αυτό το κλισέ στην κοινωνία που λένε ότι αν κάποιος προστατεύει μια κοπέλα ή έρθει κοντά με μια κοπέλα, τρέχει και κάτι ερωτικό. Παρεξηγήθηκα πολύ με αυτό. Και ακούστηκε και μια φήμη του “παντοφλάκια”.

Αυτό δεν είναι από τη Μαρία προς εμένα. Είναι επειδή έχει περάσει ένα πολύ λάθος μήνυμα στον κόσμο, ότι ανάμεσα σε εμένα και τη Μαρία κάτι τρέχει. Και επειδή το είδε ένας άνθρωπος εκεί έξω που αγαπώ δέκα φορές παραπάνω από τη Μαρία, την αγαπώ ερωτικά, ενώ τη Μαρία την αγαπάω φιλικά. Ένιωθα τη παντόφλα να φεύγει από τον Πειραιά, το Πασαλιμάνι και να έρχεται στο πλατό", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αντώνης σε Διονύση: "Χάρηκες φλώρε;"

Ο Αντώνης Μητρόπουλος προκάλεσε την Ανούς Χεριμιάν για να διεκδικήσει και πάλι τη θέση του στο διαγωνισμό, ενώ η Μαρίνα μπήκε ήδη στο σπίτι.

Εκμεταλλεύτηκαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό για το στήσιμο των πιάτων, ενώ κάποια στοιχεία έμειναν και εκτός.

Ένταση προκλήθηκε με τον Αντώνη που ενώ είχε ετοιμάσει το «σορμπέ» για το πιάτο του, τελικά το ξέχασε στην κατάψυξη.

Ο παίκτης ενημερώθηκε από την παραγωγή πως δεν μπορεί να το προσθέσει στο πιάτο, μιας και αυτό βρισκόταν εκτός πάγκου. Ο ίδιος έδειξε τη δυσαρέσκειά του και όταν ο Διονύσης το σχολίασε εκείνος έξαλλος του απάντησε: «Χάρηκες φλώρε;».

Ο Ιωάννης επέστρεψε στον διαγωνισμό

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης αφού μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Μαρία, στη συνέχεια μαγείρεψε με τον Στέφανο και οι κριτές ήρθε η ώρα να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα!

Στον πρώτο πάγκο που μαγείρεψαν αλμυρό ο Παύλος Χάπιλλος κι η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, ο Παύλος κατάφερε να διατηρήσει την θέση του και συνεχίζει κανονικά στον διαγωνισμό ενώ η Κωνσταντίνα θα πρέπει να μαγειρέψει ξανά.

Στην δεύτερη μονομαχία η Ανούς Χεριμιάν κέρδισε ξεκάθαρα τον αντιπάλό της και στην τρίτη ήρθε η μεγαλύτερη ανατροπή καθώς ο Στέφανος Χίλας έχασε και θα έπρεπε να βάλει την μαύρη ποδιά ενώ ο Ιωάννης Αυλωνίτης πήρε την άσπρη ποδιά κι επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef.

Ο Στέφανος δεν έχει πλέον δεδομένη την θέση του στον διαγωνισμό και θα πρέπει να μονομαχήσει ξανά για την παραμονή του.