Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος βάζει ξανά τον Μιλτιάδη στο ψυχιατρείο

Σταματάει την φαρμακευτική αγωγή και ξεφεύγει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος βάζει ξανά τον Μιλτιάδη στο ψυχιατρείο

Οι σχέσεις του Λάμπρου και του Μιλτιάδη στην σειρά Άγριες Μέλισσες είναι σε τεντωμένο σκοινί, με τον γιο του να τον απειλεί πως θα τον βάλει και πάλι στο ψυχιατρείο, αφού ξεφεύγει σε καταστάσεις από την ημέρα που έκοψε την φαρμακευτική του αγωγή.

Σύμφωνα με το spoiler θα δούμε τον Μιλτιάδη να έχει ένα απρόβλεπτο επεισόδιο με τη χωροφυλακή, με αποτέλεσμα η οικογένεια του να αποφασίζει τελικά να τον βάλει και πάλι να νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει για πάντα ή αν τελικά βγει και πάλι. Από την άλλη η Ρίζω στηρίζει την Δρόσω στο θέμα του Σέργιου.

Αυτοί οι ηθοποιός θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες

Η εκπομπή Ευτυχείτε και συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος, αποκάλυψαν ποιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν στην τρίτη σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες και ποιοι όχι.

Μερικές ιστορίες αναμένονται να ολοκληρωθούν φέτος ενώ πρόκειται να προστεθούν του χρόνου νέα πρόσωπα. Το ερώτημα όμως είναι ποιοι θα αποχαιρετήσουν οριστικά φέτος την σειρά και ποιους θα δούμε και στην τρίτη σεζόν.

Η Κάτια Δανδουλάκη θα συνεχίσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 και πολύ αργότερα θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ή όχι ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης, μάλλον θα κάνει κάποιες επανεμφανίσεις στον νέο κύκλο καθώς οι σεναριογράφοι έχουν αφήσει ανοιχτή την ιστορία του.

Ο Γιώργος Γάλλος, επιπλέον, είναι επίσης με ερωτηματικό το ίδιο και ο ρόλος του Κωνσταντή, τον οποίο ερμηνεύει ο Γιάννης Κουκουράκης. Στα τέλη του μηνός θα είναι ξεκάθαρο ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στις Άγριες Μέλισσες. Στο μεταξύ, δείτε εδώ και ένα τρομερό spoiler για την σειρά!