Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης αποσύρει την μήνυση κατά της Φαίης

Όσα θα δούμε σήμερα 16/4 στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης αποσύρει την μήνυση κατά της Φαίης

Στο σημερινό 16/4 επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, θα δούμε την Φαίη να έρχεται σε συμφωνία με τον Βλάση και να αποσύρει την μήνυση που της έκανε για τα λεφτά που του έκλεψε.

Όσα θα δούμε σήμερα στην σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου

Ο Βλάσης κάνει μια συμφωνία με τη Φαίη και αποσύρει τις μηνύσεις του, παίρνοντας πίσω τα χρήματά του. Η Θάλεια θρηνεί για τον θάνατο της γιαγιάς της, ενώ ο Θοδωρής γίνεται όλο και πιο καχύποπτος με τον Αργύρη. Η ζωή της Σύλβιας και του Ζούβα αναστατώνεται εξαιτίας της εγκυμοσύνης της Φλωρέτας, ενώ ο Μάρκος ανακαλύπτει ότι Ρενάτα και Αχιλλέας σχεδιάζουν την ανάκαμψη της Σόφο κρυφά απ’ όλους.

Έλα στη θέση μου 29/3

Η Κέντρα με τη Βάνα επισκέπτονται την αποθήκη, σε μια συνάντηση με τον Φώτη και τον Μανώλη που θα πυροδοτήσει εκρήξεις… Κι ενώ η Θάλεια περιμένει την αντίδραση του Βλάση απέναντί της μετά τις αποκαλύψεις, η Φαίη τον καλεί στο σπίτι της για το τελικό ξεκαθάρισμα των λογαριασμών τους.

Η εξομολόγηση της Οικονομάκου για την αποχώρηση της από την σειρά Έλα στη θέση μου

Νομίζω πως έκλεισε τον κύκλο της. Θα μου λείψουν οι συνεργάτες και η καθημερινότητά μας, η οικογένεια που είχαμε φτιάξει αυτά τα 5 χρόνια, που καθημερινά περνούσαμε εκπληκτικά. Αυτό το κομμάτι θα μου λείψει και όχι η Φαίη σαν ρόλος, γιατί έκανε τον κύκλο της και με το παραπάνω.

Έλα στη θέση μου Φαίη

Ολοκλήρωσε ό,τι είχε να δώσει. Την αγάπησα, με αγάπησε, περάσαμε πολύ ωραία, αλλά δεν χρειαζόταν να το τραβήξουμε παραπάνω. Εν ολίγοις, ακόμα και αν συνεχιζόταν του χρόνου η σειρά, εγώ θα αποφάσιζα να μη συνεχίσω. Όσο για τους συνεργάτες; Μου λείπουν ήδη, αν και είμαι κάθε μέρα στα μηνύματα μαζί τους, γιατί είχαμε περάσει υπέροχα, κάτι που προφανώς συντέλεσε και στην επιτυχία της σειράς., είπε μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα.