Masterchef 5: Αποχώρησε ο Αντώνης Μητρόπουλος και επέστρεψε ο Νίκος Σκορδάκης

Τα πάνω κάτω στο σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Αποχώρησε ο Αντώνης Μητρόπουλος και επέστρεψε ο Νίκος Σκορδάκης

Μια οριστική αποχώρηση και μια επιστροφή παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, φέρνοντας ξανά τα πάνω κάτω μέσα στο σπίτι.

Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε ζευγάρια, προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής. Μετά την αποχώρηση του Στέφανου, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Αντώνης Μητρόπουλος διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Masterchef 5 αποχώρησε ο Αντώνης Μητρόπουλος και επέστρεψε ο Νίκος Σκορδάκης

Ο αποψινός καλεσμένος Μανώλης Σαρρής και η κριτική επιτροπή αφού πρώτα δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών, ανακοίνωσε την απόφαση τους.

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Σκορδάκης είναι αυτός που ξανά μπαίνει στο παιχνίδι, ενώ ο Αντώνης Μητρόπουλος είναι αυτός που αποχωρεί οριστικά από το MasterChef.

Το επικό σχόλιο του Πετρετζίκη για το MasterChef 5 - «Νιώθω σαν τον Βόλντεμορντ»

Στο χθεσινό 16/4 επεισόδιο του MasterChef 5 αναφέρθηκε το όνομα του Άκη Πετρετζίκη, ωστόσο... όχι ολόκληρο. Συγκεκριμένα, οι κριτές υποδέχτηκαν τρεις από τους νικητές των προηγούμενων κύκλων του MasterChef, ανάμεσά τους και ο Λάμπρος Βακιάρος, που ήταν ο πρώτος νικητής του ριάλιτι στο STAR.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς λοιπόν διευκρίνισε με νόημα «του δικού μας MasterChef, καθώς είναι και ο Άκης», υποδεχόμενος του νικητές των επάθλων.

Ο Άκης Πετρετζίκης δεν άφησε ασχολίαστη την αναφορά στο όνομα του, κάνοντας στο Twitter ένα χιουμοριστικό σχόλιο. «Όντως σαν τον Βόλντεμορτ νιώθω.... που δεν πρέπει να ακουστεί το όνομα μου. Άμπρα κατάμπρα για να μάθεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πετρετζίκη MasterChef 5