MasterChef 5 - Μαρίνα: «Και μόνο που ασχολήθηκε ο Στέφανος μαζί μου...»

Δεν την ανέφερε στο γράμμα του και δεν το άφησε ασχολίαστο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Μαρίνα: «Και μόνο που ασχολήθηκε ο Στέφανος μαζί μου...»

Ο Στέφανος είναι μια από τις πιο έντονες προσωπικότητες, που πέρασαν από το φετινό MasterChef, με τον εν λόγω παίκτη να αποχωρεί από το παιχνίδι στην εβδομάδα των επιστροφών, αλλά να μην ξεχνά να αφήσει το «καρφί» του στη Μαρίνα.

Ο Στέφανος άφησε ένα γράμμα στους άλλοτε συμπαίκτες του και η Μαρία το διάβασε. Σε εκείνο το γράμμα, ο ίδιος ανέφερε ως «αδέλφια» του τον Διονύση και τον Ιωάννη, περιμένοντάς τους για... ποτάρες, όταν βρεθούν εκτός σπιτιού, ενώ ανέφερε πως θέλει η Μαργαρίτα να σηκώσει το έπαθλο.

Παράλληλα, επεσήμανε πως επιθυμεί η τετράδα να συμπληρωθεί από τη Μαρία, ενώ εξέφρασε και τη συμπάθεια του σε Λία, Παναγιώτη, Ανούς και Παύλο. Θέλησε, όμως, να αφήσει «μπηχτή» στη Μαρίνα, λέγοντας πως «για όποιον δεν αναφέρω δε σημαίνει πως τον ξέχασα, αλλά ότι αδιαφορώ».

Η Μαρίνα απάντησε σε αυτή την φράση, λέγοντας πως ο Στέφανος ουσιαστικά ασχολήθηκε μαζί της, αλλά εκείνη διαλέγει αντί αυτού να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Το γράμμα του Στέφανου και τα σχόλια της Μαρίνας στο MasterChef 5

«Τη Μαρίνα, η υπεροψία και η έπαρση δεν την αφήνουν να κρίνει αντικειμενικά»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου βρέθηκε η Κωνσταντίνα από το MasterChef 5, όπου μίλησε για τα όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στην Μαρίνα και τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι.

«Δεν ξέρω γιατί συνέβη όλο αυτό. Δεν ειπώθηκε κάτι από μένα ούτε μπροστά ούτε πίσω από τις κάμερες και δεν κατάλαβα γιατί είχε αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά η Μαρίνα. Ήρθε από μόνη της και μου είπε ότι δεν θα μου μιλάει από τον εξώστη γιατί είναι και ο Αλέξανδρος από πάνω και δεν το θεωρώ δίκαιο.

Και είπα κι εγώ ότι δεν θέλω να μου μιλάει κανένας. Λογικά τα μαγειρικά της κριτήρια, που είπε ότι δεν είμαι μαγείρισσα, είναι τα ίδια μαγειρικά κριτήρια που έκανε και τις επιλογές της μέσα στον διαγωνισμό με τις ομαδικές και τα μενού που μας οδήγησαν σε δοκιμασία αποχώρησης.

Η υπεροψία και η έπαρση που έχει δεν την αφήνει να κρίνει αντικειμενικά. Και ίσως αυτό είναι και το λάθος που έχει κάνει και την έχει πάρει η μπάλα στον διαγωνισμό», είπε η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και πρόσθεσε: «Ωραίο το MasterChef, καλή και η Μαρίνα, αλλά τελείωσε το MasterChef, τελείωσε και η Μαρίνα».