Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

House of Fame: Άγριος καυγάς στο σπίτι - «Κόψε το υφάκι»

Ο Γιάννης τα έβαλε ξανά με τη Μαριάννα

House of Fame: Άγριος καυγάς στο σπίτι - «Κόψε το υφάκι»
TV24 20.04.2021 20:41
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, οι σπουδαστές της Ακαδημίας συζήτησαν για τα προβλήματα που έχουν και ο Γιάννης τα έβαλε ανοιχτά με τη Μαριάννα, ενώ το ίδιο έκανε και η Έλενα που της την «είπε» για τη στάση της στο παιχνίδι.

To σπίτι ήταν ενοχλημένο με την απόφαση του Πάνου Μεταξόπουλου να απαλλάξει τη Μαριάννα από την ψηφοφορία και έτσι ο Γιάννης δεν άντεξε και ξέσπασε.

«Ρε Μαριάννα μην παίρνεις αυτό το υφάκι όταν σου μιλάω, σε παρακαλώ. Σου μιλώ όμορφα. Μην μου μιλάς με ύφος, κόψ’ το. Εμάς βρήκες;», της είπε και ακολούθησε ένας μεγάλος καυγάς.

Ο καυγάς της Μαριάννας με τον Γιάννη και την Έλενα στο House of Fame

«Ο Σπετσιώτης παίζει με στρατηγική»

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, η Κόνη μίλησε για πρώτη φορά για την στρατηγική που πιστεύει πως ακολουθεί ο Γιώργος Σπετσιώτης μέσα στο παιχνίδι, τονίζοντας πως γνωρίζει καλά ποιες κινήσεις πρέπει να ακολουθήσει.

Χθες είδαμε τον Πάνο Μεταξόπουλο να ξεμπροστιάζει την στρατηγική ορισμένων παικτών και σήμερα, η Κόνη τα έβαλε κάτω και κατάλαβε πως και ο Γιώργος Σπετσιώτης, ο οποίος εδώ και καιρό την διεκδικεί, ακολουθεί μία στρατηγική.

«Παίζει έξυπνα το παιχνίδι, δεν το αφήνει στην τύχη του και ούτε θέλει να δείχνει ότι έχει συμπάθειες και τέτοια, σε ότι αφορά το μουσικό κομμάτι. Αυτό φάνηκε έντονα και στην ψηφοφορία, όταν είχε την ασυλία, έσωσε παίκτες με τους οποίους δεν είναι τόσο κοντά, όπως ήταν με εμένα ή την Αλεξάνδρα.

Λειτουργεί και παίζει με τον δικό του τρόπο. Είμαστε σε ένα παιχνίδι και προφανώς και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για όλους και ποτέ δεν μπορείς να βλέπεις κανέναν με καθαρό μάτι γιατί ο καθένας μπορεί να σκέφτεται ότι θέλει από πίσω. Οπότε... δεν με πείραξε, απλά επιβεβαιώθηκε ότι ο Γιώργος παίζει με μια στρατηγική», είπε χαρακτηριστικά η Κόνη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Ενοχλήθηκαν οι παίκτες με την απαλλαγή της Μαριάννας από τον Πάνο Μεταξόπουλο

Πάνος Μεταξόπουλος για τον τσακωμό του με τον Αρσενάκο - «Ήταν μια δική μου κακή στιγμή»

Share