The Bachelor: Επόμενος εργένης ο Γιώργος Λιβάνης; ΣΟΚ

"Μαριαλένα αγάπη μου, έλα πάρε με από δω" είναι η φάση...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Επόμενος εργένης ο Γιώργος Λιβάνης; ΣΟΚ

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο δεν λένε; Φυσικά και κάνουμε πλάκα αλλά... εκείνος μπορεί και όχι! Ο δεύτερος κύκλος του Bachelor έρχεται στον Alpha (δείτε εδώ το trailer) με τους ιθύνοντες της παραγωγής να αναζητούν τον επόμενο εργένη ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στο ριάλιτι, αναζητώντας τον μεγάλο έρωτα.

Περισσότερα παρουσίασε η εκπομπή, Το Πρωινό, η οποία αποκάλυψε τη λίστα με τους υποψήφιους εργένηδες... «Είχαμε πει για 70.000 ευρώ, αλλά το κασέ του επώνυμου εργένη ανεβαίνει στα 100.000 ευρώ. Θέλουν κάποιον επώνυμο εργένη για το ριάλιτι», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Η λίστα με τους υποψήφιος για το The Bachelor

Στη λίστα με τους υποψήφιους για το ριάλιτι, σύμφωνα με το Πρωινό, επιστρέφει και το όνομα του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Ο Νάσος πέρυσι είχε κάνει τρία ραντεβού με την παραγωγή για το Bachelor.

Το τρίτο πρόσωπο είναι ο Ηλίας Γκότσης, ο νικητής του Survivor 2. Πέρυσι δεν είχε δεχτεί πρόταση, θα δεχτεί όμως φέτος.

Ο επόμενος στη λίστα είναι ο Γιώργος Μανίκας τον οποίο έχουμε δει σε διάφορες εκπομπές. Ο τελευταίος στη λίστα με τους υποψήφιους εργένηδες είναι ο τραγουδιστής, Γιώργος Λιβάνης. ο νυν της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από το Survivor, ναι ναι καλά διαβάσατε!

Αυτό θα έχει ενδιαφέρον έτσι και αποδεχθεί τέτοια πρόκληση αν και πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως δεν πρόκειται να τον δούμε σε τέτοια θέση.

Ο Γιώργος είναι προσηλωμένος σε αυτό που κάνει με την μουσική και δεν θα ήθελε να παραλληλιστεί το όνομά του με κάτι άλλο πέρα από αυτό...

Πρόταση και στον Αλέξη Παππά για Bachelor

Στο παρελθόν, όπως είχε αποκαλύψει του είχε γίνει πρόταση: “Μου έγινε πρόταση αλλά δεν την αποδέχτηκα γιατί πραγματικά δεν πιστεύω ότι ταιριάζω σε ένα τέτοιο ριάλιτι. Η ιδιοσυγκρασία μου δεν είναι αυτή που θα μπορούσε να κάνει την εκπομπή να έχει επιτυχία και γι’ αυτό αποφάσισα να μην είμαι αυτός”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Alpha είναι πρόθυμος να επανέλθει με πρόταση στον Αλέξη Παππά μόλις εκείνος επιστρέψει από το Survivor, αφού άμεσα πρέπει να αρχίσουν τα γυρίσματα και για το Bachelor! Μάλιστα... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr