Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

House of Fame - trailer 22/4: Εκτός εαυτού η Πηνελόπη - Η Demy μπαίνει στην Ακαδημία

Τα παράπονα των παικτών

House of Fame - trailer 22/4: Εκτός εαυτού η Πηνελόπη - Η Demy μπαίνει στην Ακαδημία
TV24 22.04.2021 14:18
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μετά τις εντάσεις και τους τσακωμούς στο χθεσινό 21/4 επεισόδιο, μια νέα ημέρα ξεκινάει στο House of fame με την Demy να κάνει την εμφάνιση της στην Ακαδημία με αφορμή μια παίκτρια που θα τραγουδήσει ένα κομμάτι της.

Ωστόσο, μπορεί η είσοδος της τραγουδίστριας να είναι μια ευχάριστη νότα μέσα στο σπίτι του ριάλιτι, όμως θα δούμε και ένα απίστευτο ξέσπασμα από την Πηνελόπη.

Για ακόμη μια φορά η παίκτρια θα ξεσπάσει κατά των υπόλοιπων παικτών την ώρα που θα κάνει πρόβα το τραγούδι της για το live της Παρασκευής.

Ξέσπασε η Παπαγεωργίου κατά του Φοίβου στο House of Fame

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φάνηκε να είναι πραγματικά πολύ ενοχλημένη με την ατάκα που είπε στο live της Παρασκευής του House of Fame, ο Φοίβος στην Χρύσα για «τις μέρες της» προκειμένου να δικαιολογήσει τα στοναρίσματά της.

Ο Φοίβος είναι ένας από τους πιο αυστηρούς κριτές του show και δεν χαρίζεται στα λόγια του. Το σχόλιο του ωστόσο προς την Χρύσα συζητήθηκε αρκετά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν το άφησε να πέσει κάτω.

«Με ξένισε η ατάκα του Φοίβου. Έχουμε δει τα παιδιά. Δεν είναι όλοι και τόσο ταλαντούχοι. Πώς δηλαδή λες ότι μια γυναίκα δεν στονάρει επειδή είναι στις μέρες της; Με ποιο δικαίωμα το σχολιάζεις.

Δεν μου αρέσει γενικά να γίνονται τέτοια σχόλια, σαν γυναίκα. Τι να κάνει η Καίτη Γαρμπή σε ζωντανό πρόγραμμα; Να πιαστούν μαλλί με μαλλί; Ο μόνος που κατάλαβε ότι ήταν άκομψο ήταν ο Γιώργος Αρσενάκος που είπε όλοι μας έχουμε και πήγε να το βάλει σε ένα γενικότερο πλαίσιο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Είναι απαγορευτικό να το συζητάς δημόσια. Είναι άκομψο. Από μία άνευρη κριτική επιτροπή υπάρχει και ένας φωστήρας που θα πει και την αιχμή του αλλά το να κυνηγάς τη γωνία είναι παρωχημένο και πασέ να μιλάς για την έμμηνο ρύση μιας γυναίκας» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη από τη μεριά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Έξαλλοι Μπαλτατζή και Μεταξόπουλος - «Ήσασταν μία απογοήτευση»

House of Fame - Μεταξόπουλος: «Κάποιοι από εσάς δεν έχουν κάνει την παραμικρή πρόοδο»

Share