Elif: Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να πάει στην πόλη που θυμήθηκε η Μελέκ

Όσα θα δούμε 22/4 στην τούρκικη σειρά του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να πάει στην πόλη που θυμήθηκε η Μελέκ

Στο σημερινό 22/4 επεισόδιο της τούρκικης σειράς, Elif, θα δούμε τον Βεϊσέλ αποφασίζει να πάει στην πόλη που θυμήθηκε η Μελέκ, με σκοπό να βρει μια άκρη.

Όσα θα δούμε σήμερα στην Elif, στο STAR

O Γιουνούς και η ομάδα του είναι στην έπαυλη για τη φωτογράφιση και η Σουρεγιά τους παρακολουθεί. Ο Γιουνούς έχει μια διαφωνία με το φωτογράφο και του μιλάει σκληρά και ο Κερέμ επεμβαίνει για να τους ηρεμήσει.

Η Σουρεγιά τον θαυμάζει για τον τρόπο, που χειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις. Η φωτογράφιση ξεκινάει αλλά ο Γιουνούς δεν ηρεμεί και ο φωτογράφος παραιτείται. Αυτή είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη γιατί ο χρόνος τους πιέζει να έχουν άμεσα αποτέλεσμα.

Η Μπιρτσέ προσπαθεί να βρει λύση αλλά δεν τα καταφέρνει και η Σουρεγιά τους προτείνει να κάνει εκείνη τη φωτογράφιση, καθώς έχει πάρει μαθήματα φωτογραφίας. Η πρότασή τους ξαφνιάζει τον Κερέμ και τον Γιουνούς αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή. Δίνουν αυτή την ευκαιρία στη Σουρεγιά και εκείνη κάνει υπέροχη δουλειά. Ενώ, η Ζουλιντέ φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά.

Ο Γιουνούς, ο Κερέμ και η Μπιρτσέ ενθουσιάζονται με το αποτέλεσμα. Η Λεμάν είναι ακόμα άρρωστη και η γειτόνισσά της τη φροντίζει. Η Λεμάν της μιλάει για το γιο της τον Σαφάκ και για την επιθυμία της να τον δει παντρεμένο με μια κατάλληλη γυναίκα.

Elif 22/4

Η Ματσιντέ ευχαριστεί τη Σουρεγιά για την προσπάθειά της και της λέει πως θα ήθελε να βρει έναν τρόπο ώστε να μείνει για πάντα στην έπαυλη μαζί τους. Ο Κερέμ ακούει τα λόγια της μητέρας του και συμφωνεί. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να πάει στην κοντινή πόλη, την οποία θυμήθηκε η Μελέκ.

Αναλυτικά όσα συμβαίνουν στον τρίτο κύκλο της σειράς του STAR

Η ζωή της Ελίφ αλλάζει όταν η μητέρα της παντρεύεται τον Γιουσούφ. Κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους σε άλλη πόλη, ο Γιουσούφ σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η Μελέκ και η Ελίφ χωρίζονται ξανά και η Ελίφ βρίσκεται σε ένα νοσοκομείο.

Έξι μήνες αργότερα, η Ελίφ πηγαίνει στο σπίτι της οικοδεσπότριας, την Ματζιντέ Χακτανίρ και προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αλλά αντιμετωπίζει πίεση από τον Ταρίκ, τον γαμπρό της Ματζιντέ. Αναζητώντας την κληρονομιά της Ματζιντέ, ο Ταρίκ θέλει να απαλλαγεί από την Ελίφ. Ωστόσο, η Ελίφ έχει έναν υποστηρικτή, την Ρεϊχάν, η οποία διέφυγε από την οικογένειά της για να σπουδάσει στην Κωνσταντινούπολη. Δεσμεύεται να προστατεύσει την Ελίφ από τα μέλη της οικογένειας που θέλουν να τη διώξουν.

Εν τω μεταξύ, η Μελέκ καταλήγει άστεγη έχοντας χάσει τη μνήμη της, προσπαθώντας να βρει την κόρη της. Όταν το προσωρινό σπίτι της κατεδαφίζεται, πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ, όπου συναντιέται με την Ιντζί την Τουλάι και τον Βεϊσέλ. Ο Ταρίκ αρχίζει επίσης να επιτίθεται στη Μελέκ.

Ο Ταρίκ πυροβολεί τον Βεϊσέλ και εκείνος τραυματίζεται θανάσιμα ενώ η Μελέκ βρίσκει τελικά την κόρη της στο σπίτι της Ματζιντέ. Εν τω μεταξύ, η Τουλάι και η Ιντζί συναντιούνται με την Ελίφ και μετά μετακινούνται σε άλλη πόλη. Ο Ταρίκ συλλαμβάνεται. Ένας από τους άντρες του Ταρίκ προσπαθεί να σκοτώσει τη Μελέκ και την Ελίφ την ημέρα που η Πάρλα παντρεύεται με τον Κερέμ, αλλά επιβιώνουν.