House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στο πλατό με το σέξι φόρεμα της

Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στο πλατό με το σέξι φόρεμα της

Ένα ακόμη live concert του του House of Fame ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, με την Ελένη Φουρέιρα να βάζει φωτιά στο πλατό με την λαμπερή εμφάνιση της.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μια κατάλευκη τουαλέτα με βαθύ σκίσιμο στο πόδι, ενώ αυτή την φορά τα μαλλιά της ήταν κάτω και μακριά.

Στη σκηνή του House of Fame La Academia θα εμφανιστεί απόψε ο Διονύσης Σχοινάς ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια.

Η Χρύσα Μαλακόζη, ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Jimmy Sion είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας που διανύουμε, ενώ μάλιστα στο επεισόδιο του απογεύματος είδαμε και την Ζόζεφιν να μπαίνει στο παιχνίδι!

Γιάννης Πλούταρχος για Μικρούτσικο: «Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να κάνει τα πάντα»

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο, ο Γιάννης Πλούταρχος θέλησε να δώσει με πολύ ευγενικό τρόπο την απάντησή του στο σχόλιο που είχε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά της Ελένης Φουρέιρα και κατά του House of Fame.

«Έχουμε το σύνδρομο της Ελένης Φουρέιρα. Είναι εξαιρετική και μια χαρά το τραγούδι που είπε στη Eurovision, αλλά θα βάλω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision; Γιατί να παρουσιάσει η Φουρέιρα; Δεν το λέω με κάποιον φανατισμό.

Έχω πολύ καλή πρόθεση. Το να παρουσιάζουν οι παρουσιαστές εκπομπές είναι το αυτονόητο, το να παρουσιάζουν μη παρουσιαστές εκπομπές είναι το παράλογο. Επειδή; Επειδή είναι όμορφοι, ένα εκατομμύριο είδη εκπομπών για να βγάζει την ομορφιά της και να την περιφέρει», είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο Καλύτερα δεν γίνεται.

O τραγουδιστής, μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Ριζόπουλο, απάντησε με νόημα: «Η Ελένη μπορεί να κάνει τα πάντα με πάρα πολύ εύκολο τρόπο. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι ο εαυτός της. αυτό είναι η Ελένη. Ή την αγαπάς ή δεν την αγαπάς. Τελείωσε».