House of Fame Highlights: Η έκπληξη του Αρσενάκου, η αφιέρωση του Σχοινά στη Γαρμπή και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame Highlights: Η έκπληξη του Αρσενάκου, η αφιέρωση του Σχοινά στη Γαρμπή και ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμα ένα live του House of Fame ολοκληρώθηκε και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από την έκπληξη που έκανε ο Γιώργος Αρσενάκος στους σπουδαστές της Ακαδημίας, στην αφιέρωση του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή και στον παίκτη που αποχώρησε.

Τα Highlights του House of Fame

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στο πλατό με το σέξι φόρεμα της

Ένα ακόμη live concert του του House of Fame ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, με την Ελένη Φουρέιρα να βάζει φωτιά στο πλατό με την λαμπερή εμφάνιση της.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μια κατάλευκη τουαλέτα με βαθύ σκίσιμο στο πόδι, ενώ αυτή την φορά τα μαλλιά της ήταν κάτω και μακριά.

Στη σκηνή του House of Fame La Academia θα εμφανιστεί απόψε ο Διονύσης Σχοινάς ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια.

Η Χρύσα Μαλακόζη, ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Jimmy Sion είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας που διανύουμε, ενώ μάλιστα στο επεισόδιο του απογεύματος είδαμε και την Ζόζεφιν να μπαίνει στο παιχνίδι!

Η έκπληξη του Γιώργου Αρσενάκου στους σπουδαστές

Έκπληξη και ενθουσιασμό προκάλεσε η ανατρεπτική ανακοίνωση του Γιώργου Αρσενάκου προς στους σπουδαστές, στο αποψινό live του House Of Fame.

Αρχικά, η Ελένη Φουρέιρα, που έβαλε φωτιά στο πλατό με την εμφάνιση της, ανακοίνωσε πως το επόμενο live θα το δούμε σε δυο εβδομάδες από τώρα λόγω Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου.

Ωστόσο, καθημερινά επεισόδια θα έχει μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη. Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια έδωσε τον λόγο στον Γιώργο Αρσενάκο, ο οποίος ανακοίνωσε πως μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια ψηφοφορία, η οποία θα αναδείξει ποιος από τους σπουδαστές θα ετοιμάσει το δικό του βίντεο κλιπ!

Φυσικά, οι νεαροί τραγουδιστές έμειναν άφωνοι από αυτήν την ανακοίνωση!

Ο Διονύσης Σχοινάς αφιέρωσε τραγούδι στην Καίτη Γαρμπή

Ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίστηκε στο αποψινό Live του House of Fame και μάλιστα θέλησε να αφιερώσει και ένα τραγούδι στην αγαπημένη του, Καίτη Γαρμπή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεσήκωσε τους πάντες με τις επιτυχίες του και μετέτρεψε το αποψινό live σε ένα κανονικό πάρτι! Η Καίτη Γαρμπή καμάρωσε τον σύζυγο της, ο οποίος μάλιστα όταν τραγούδησε τα “Συγκοινωνούντα δοχεία” της το αφιέρωσε με μια κίνηση!

O τραγουδιστής κοίταξε στα μάτια την Καίτη και έδειξε με το χέρι του την καρδιά του και φυσικά η ίδια συγκινήθηκε γλυκιά με την γλυκιά αυτή αφιέρωση!

O παίκτης που αποχώρησε και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι τελικά η Χρύσα Μαλακόζη, ενώ οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Μαριάννα Κάρα, η Έλενα Δομάζου και η Πηνελόπη Τσακυρίδου.