Ήλιος: Ο Μάνος κρατάει όμηρο τη Λήδα

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος: Ο Μάνος κρατάει όμηρο τη Λήδα

Στον Ήλιο, η Λήδα και ο Νικήτας περνούν μαζί το πρώτο τους βράδυ. Δεν έχουν αντιληφθεί όμως ότι ο κίνδυνος παραμονεύει και δεν είναι άλλος από τον Μάνο, που θα κάνει τα πάντα προκειμένου να διαφύγει και να μην ξαναμπεί στη φυλακή.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Η Λήδα πλέον δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον Νικήτα. «Συνεργάστηκα με την αστυνομία για να σε πιάσουν, αλλά τότε δεν σε ήξερα. Για μένα ήσουν ένας δραπέτης. Τώρα όμως που σε έχω γνωρίσει καλύτερα, τα αισθήματά μου άλλαξαν για σένα. Δεν θέλω να πάθεις κακό ούτε να σε ξανακλείσουν στη φυλακή», του εξομολογείται. «Παράτα τα όλα. Ελα να φύγουμε μαζί», την παρακινεί εκείνος επίμονα.

Οι δυο τους περνούν μαζί το πρώτο τους βράδυ, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως το φαντάζονταν κι αυτό γιατί ο Μάνος τους παρακολουθεί χωρίς εκείνοι να τον έχουν καταλάβει. Την ίδια ώρα, ο Δήμος αγωνιά μαζί με τον Αντώνη για την επιλογή της Λήδας και τρέμουν μην το σκάσει μαζί του. Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 ανανέωσε και για δεύτερη σεζόν με το κανάλι!

Ήλιος Νικήτας Λήδα

«Λες να το χάσω το κορίτσι μου; Να φύγει για πάντα με αυτόν;», ρωτάει όλο αγωνία ο Αντώνης και ο Δήμος προσπαθεί να του σταθεί, αν και δεν είναι σίγουρος για την έκβαση αυτής της ιστορίας.

Ο Αντώνης κάνει ψευδή καταγγελία για απαγωγή στον Ήλιο

Η Λήδα βλέπει αδιέξοδο στη σχέση της με τον Νικήτα. Από τη μια θέλει να είναι μαζί του αλλά από την άλλη βλέπει πως δεν βγάζει πουθενά. Αλλωστε έχει και ένα παιδί να σκεφτεί. Δεν μπορεί να εγκαταλείψει τον Πέτρο. Ο Αντώνης συνεχίζει να φοβάται μήπως ο Νικήτας την πείσει να φύγει μαζί του, γι’ αυτό ενεργεί ακραία και πάει στην αστυνομία. «Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Εχουν απαγάγει την κόρη μου», δηλώνει ψευδώς, την ώρα που ο Μάνος βρίσκει πού κρύβεται ο Νικήτας.

Τον παρακολουθεί και τη στιγμή που είναι μαζί με τη Λήδα, καταφέρνει να την αρπάξει. «Αν κουνηθείς, τη σκότωσα», του λέει και τον εκβιάζει με τη ζωή της. Ο Νικήτας, απελπισμένος, παραδίδεται στον Δημήτρη προκειμένου να επέμβει και να τη σώσει.

«Κάνε ό,τι μπορείς. Κινδυνεύει. Αυτός ο πιτσιρικάς είναι επικίνδυνος», τον εκλιπαρεί. Στο μεταξύ ο Μάνος απειλεί τη Λήδα: «Αν η αστυνομία δεν κάνει αυτό που θα της ζητήσω, ξέχνα τη ζωούλα σου. Θα σε σκοτώσω και να είσαι σίγουρη πως δεν θα διστάσω», είναι τα λόγια του. Ο Δημήτρης, αλλά και ο Νικήτας, θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τη Λήδα και να συλληφθεί ο Μάνος…