8 Λέξεις: Νέα κρίση στον γάμο του Οδυσσέα και της Έρσης

Τα νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Νέα κρίση στον γάμο του Οδυσσέα και της Έρσης

Στις 8 Λέξεις, ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στον Οδυσσέα και την Ερση, γίνεται η αιτία για να δημιουργηθεί κρίση στον γάμο τους. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα κατηγορεί τον Μιλτιάδη για τον θάνατο του γιου τους, ενώ η Ηλιάνα γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι ο Παύλος ενδιαφέρεται για την Ελισάβετ. Αυτά και πολλά ακόμα πρόκειται να συμβούν στα νέα επεισόδια της σειράς που θα μεταδοθούν μετά το Πάσχα.

Η κρίση ανάμεσα σε Οδυσσέα και Έρση στις 8 Λέξεις

Η Ιφιγένεια δεν μπορεί να κρύψει την καλή εντύπωση που της έκανε ο αδελφός της, αλλά κάνει πιο ανήσυχη την Κατερίνα, η οποία δημιουργεί εντάσεις στην οικογένεια. Νέος καβγάς μετά Ελλης και Φρίξου με αφορμή το ποιος θα παραδώσει την Ελλη νύφη στην εκκλησία, καθώς η Ελλη θέλει να… παραδοθεί μόνη της!

Ο Οδυσσέας κατηγορεί την Ερση για μεγάλη παρεμβατικότητα στη ζωή του και ρίχνουν έναν πολύ μεγάλο καβγά, με τον Οδυσσέα να μην υποχωρεί. Μέσα σ’ αυτό το άσχημο κλίμα, πρέπει να υπογράψουν και τα συμβόλαια για το καινούριο τους σπίτι.

8 Λέξεις Οδυσσέας Έρση

Η Μάγδα αποκαλύπτει στον Ακη τη σκηνή με τον Αιμίλιο και την Ελισάβετ, αυτός εξαγριώνεται και δεν θα χαριστεί στους δύο παράνομους εραστές για τη συμπεριφορά τους, η οποία πιστεύει ότι εκθέτει και τον ίδιο. Ο Αιμίλιος έχει ξεκαθαρίσει στην Ελισάβετ ότι η δική τους ιστορία έχει τελειώσει και εξακολουθεί να παρακαλάει τη Μάγδα να τον συγχωρήσει.

Ο Σίμος μπαίνει σε κύκλωμα τοκογλύφων

Ο Σίμος παίρνει μια πολύ κακή είδηση για ένα γεγονός που θα έχει στο μέλλον σοβαρές συνέπειες στη ζωή του… Ετσι αποφασίζει να μπει στα κυκλώματα των τοκογλύφων με σκοπό να τους αποκαλύψει.

Η Ιφιγένεια γνωρίζεται καλύτερα με τον Αλκη και φαίνεται να συμπαθούν ο ένας τον άλλον, αλλά η Κατερίνα δεν έχει την ίδια γνώμη. Η Αλίκη λέει στον Φρίξο ότι θα φύγει από το σουβλατζίδικο και τον ταράζει, αλλά περισσότερο τον ανησυχούν οι εξεζητημένες ιδέες της Ελλης για τον γάμο τους. Ο Αιμίλιος ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ ότι η σχέση τους έχει τελειώσει και υπερασπίζεται τη στάση της γυναίκας του, που την παρακαλά ακόμη για μια δεύτερη ευκαιρία.

Στην Κέρκυρα, οι υπογραφές πέφτουν και ο Οδυσσέας με την Ερση θέλουν να γιορτάσουν για το καινούριο τους σπίτι. Η Ηλιάνα συνεχίζει τις προσπάθειες να παγιδέψει τον Δημήτρη και τη Μαίρη, οι οποίοι ανησυχούν για το κλεμμένο laptop. Εντωμεταξύ, ενδιαφέρεται φανερά για τον Παύλο, χωρίς να υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει ανταγωνισμό.