YFSF - highlights 25/4: Ο Λάκης Παπαδόπουλος, το τραγούδι της Μπεκατώρου και ο νικητής της βραδιάς

Όσα είδαμε χθες στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
YFSF - highlights 25/4: Ο Λάκης Παπαδόπουλος, το τραγούδι της Μπεκατώρου και ο νικητής της βραδιάς

Στο χθεσινό 25/4 επεισόδιο του YFSF, είδαμε απολαυστικές στιγμές. Μεταξύ αυτών, ο Λάκης Παπαδόπουλος επί σκηνής, το τραγούδι της Μαρίας Μπεκατώρου και ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος συνάντησε τον...Λάκη Παπαδόπουλο!

Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Ησαΐας Ματιάμπα στο επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar!

O γνωστός τραγουδιστής μεταμορφώθηκε σε Λάκη Παπαδόπουλο και ερμήνευσε το κομμάτι “Γυριστρούλα” και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ωστόσο, μια έκπληξη περίμενε τον Ησαΐα Ματιάμπα, αφού ο Λάκης Παπαδόπουλος εμφανίστηκε μέσω skype και τον συνεχάρη για τη μεταμόρφωσή του.

«Με έχετε συγκινήσει όλοι με τα καλά σας λόγια. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι με γνωρίζεται τόσο καλά. Με τιμήσατε ιδιαίτερα. Ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι σπουδαίος καλλιτέχνης, πάντα τον θαύμαζα και θα χαρώ πολύ να τον συναντήσω. Το χάρηκα πολύ», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Η Μαρία Μπεκατώρου τραγούδησε Σαρμπέλ με τον Θανάση Αλευρά

Σε έναν διαφορετικό ρόλο είδαμε στο επεισόδιο του YFSF την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία άφησε για λίγο την παρουσίαση κι έπιασε το τραγούδι!

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Αλευράς αυτή τη φορά κλήθηκε να μεταμφιεστεί σε Σαρμπέλ και να ερμηνεύσει το τραγούδι “Σε πήρα σοβαρά”, το οποίο είναι ντουέτο με την Ειρήνη Μερκούρη!

Έτσι λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου έπρεπε στο πλευρό του Θανάση Αλευρά να γίνει η Ειρήνη Μερκούρη.

Τόσο ο ηθοποιός όσο και η παρουσιάστρια κατάφεραν να εντυπωσιάσουν και να αποσπάσουν πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Να θυμίσουμε και την επληξη του Λάκη Παπαδόπουλου στον Ησαΐα Ματιάμπα!

Ο Λευτέρης Ελευθερίου επέστρεψε ως Γιώτα Γρίβα

Ο Λευτέρης Ελευθερίου επέστρεψε στο All Star Your Face Sounds Familiar και μεταμορφώθηκε σε Γιώτα Γρίβα τραγουδώντας την «Καραγκούνα».

Οι συμπαίκτες του και ο Τάκης Ζαχαράτος σηκώθηκαν να χορέψουν, ενώ to act του ξεσήκωσε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους κριτές, οι οποίοι είπαν πολύ θετικά σχόλια.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς

Ο μεγάλος νικητής μετά και από την ψηφοφορία του κοινού ήταν ο Κρατερός Κατσούλης! Ο ίδιος συγκινημένος ευχαρίστησε τους συμπάικτες του και έδωσε τα χρήματα του αποψινού επεισοδίου στην ΕΛΕΠΑΠ.