Ήλιος 3-7/5: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος 3-7/5: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος, για αυτό πάρτε μια πρώτη γεύση, ενώ ήδη γνωρίζουμε βέβαια το σχέδια της Μπέτυς για την Αλίκη.

Αυτά θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον Ήλιο

Δευτέρα 3 Μαΐου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150

Η Λήδα εξομολογείται στον Νικήτα το πώς αποφάσισε να συνεργαστεί με την αστυνομία και πως γνωρίζοντάς τον καλύτερα άλλαξαν τα αισθήματά της γι’ αυτόν. Ο Νικήτας τής ζητά επίμονα να τον ακολουθήσει και να φύγουν μαζί… Η Διώνη με την Ορόρα καταφεύγουν σ’ ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο για να είναι ασφαλείς. Ο Μηνάς αντιδρά έντονα όταν ο Φίλιππος αρνείται να του πει πού διαμένουν.

Βλέποντας πως τα άθλια σχέδιά του εμποδίζονται, διαμαρτύρεται και στον Δημήτρη ο οποίος έχει αρχίσει και τον υποπτεύεται. Ο Δημήτρης και η Αλίκη αποφασίζουν να βάλουν μπροστά ένα σχέδιο που θα τους βοηθήσει να αποκαλύψουν τον ένοχο για τον φόνο του πιλότου, αλλά και τις απειλές προς όλους… Στο ξενοδοχείο, η Ορόρα, πέφτει τυχαία σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη…

Τρίτη 4 Μαΐου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 151

Ο Δημήτρης σχεδιάζει να ξεσκεπάσει την Μπέτυ, έχοντας την Αλίκη στο πλευρό του. Μαζί οργανώνουν ένα σχέδιο για να καταφέρουν να την κάνουν να του μιλήσει… Η Ορόρα δεν έχει αποκαλύψει ακόμα στην Διώνη ότι ο Μήνας είναι μέρος του κυκλώματος της εκμετάλλευσης των κοριτσιών. Ο Δημήτρης, αναζητώντας την άκρη του νήματος σε αυτή την υπόθεση, ζητά ξανά την βοήθεια του Μιχάλη. Ο Νικήτας με την Λήδα περνούν το πρώτο τους βράδυ μαζί, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως το φαντάζονταν... Την ίδια ώρα, ο Μάνος τους παρακολουθεί κρυφά, ενώ ο Δήμος αγωνιά μαζί με τον Αντώνη για την επιλογή της Λήδας τρέμοντας μη φύγει μαζί του. Ο Μηνάς συνεχίζει τα ύπουλα σχέδιά του, χωρίς να έχει κινήσει τις υποψίες, μέχρι που η Διώνη τον πιάνει στα πράσα…

Τετάρτη 5 Μαΐου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 152

Ο Δημήτρης προσπαθεί να κάνει την Μπέτυ να τον εμπιστευθεί και να του αποκαλύψει το επόμενο χτύπημά της εναντίον του Γιάννη, ενώ ταυτόχρονα ψάχνει διάφορες δικαιολογίες για να αποκρούσει τις ερωτικές της επιθέσεις. Η Αλίκη υποφέρει από τη συνειδητοποίηση ότι η γυναίκα που θεωρούσε αδελφική φίλη είναι διπρόσωπη και επικίνδυνη. Ο Φίλιππος και η Διώνη ανακαλύπτουν πως ο αστυνόμος Μηνάς Περάτης παίζει βρόμικο παιχνίδι και το λένε στον Δημήτρη, ο οποίος δυσκολεύεται να το πιστέψει, αλλά αποφασίζει να το ψάξει. Η Λήδα βλέπει αδιέξοδο στη σχέση της με τον Νικήτα, ενώ ο Αντώνης φοβάται μήπως ο Νικήτας την πείσει να φύγει μαζί του… Κάνει ψευδή καταγγελία για απαγωγή της Λήδας, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάνος βρίσκει πού κρύβεται ο Νικήτας…

Πέμπτη 6 Μαΐου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 153

Η Μπέτυ επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Δημήτρη με ερωτικές διαθέσεις και τον φέρνει σε δύσκολη θέση… Τον σώζει η Αλίκη, η οποία δεν αντέχει πια άλλο τη συγκατοίκισή της με την Μπέτυ και αδημονεί να αποκαλυφθούν οι σκοποί της και να συλληφθεί. Ο Μηνάς, απ’ την άλλη, βάζει τους ανθρώπους του να εκφοβίσουν τον Πέτρο, προκειμένου να μάθει πού βρίσκεται η Ορόρα. Ο Φίλιππος ανησυχεί και ζητάει τη βοήθεια του Δημήτρη. Η Διώνη βλέπει την Σαλκέμ στο ξενοδοχείο που κρύβεται κι η ίδια με την Ορόρα και ενημερώνει τον Δημήτρη που τρέχει να τη βρει... Ο Μάνος, που παρακολουθεί τον Νικήτα και την Λήδα, καταφέρνει να την αρπάξει. Εκβιάζει με τη ζωή της τον Νικήτα… Ο Νικήτας, απελπισμένος, παραδίδεται στον Δημήτρη προκειμένου να επέμβει και να τη σώσει…

Παρασκευή 7 Μαΐου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 154

Ο Δημήτρης προειδοποιεί τον Γιάννη ότι η Μπέτυ είναι αποφασισμένη να τον βγάλει από τη μέση. Η Διώνη με την Ορόρα βγαίνουν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου με σκοπό να ψάξουν για την Σαλκέμ. Αυτό που δεν περιμένουν, όμως, είναι να πέσουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μηνά… Ο Δημήτρης βρίσκεται στην αίθουσα ανακρίσεων και συζητάει με την Αλίκη το σχέδιό τους για να παγιδεύσουν την Μπέτυ. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι η Μπέτυ τους ακούει… Ο Μάνος κρατάει όμηρο την Λήδα και απειλεί να την σκοτώσει αν η αστυνομία δεν συνεργαστεί μαζί του… Ο Δημήτρης, αλλά και ο Νικήτας, θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τη Λήδα και να συλληφθεί ο Μάνος…

Ήλιος 3-7/5

Η Αλίκη μπαίνει φυλακή για απόπειρα δολοφονίας

Στην σειρά Ήλιος, το σατανικό σχέδιο της Μπέτυς μπαίνει σε εφαρμογή και καταφέρνει να στείλει την Αλίκη στο κρατητήριο. Την ίδια ώρα ο Μηνάς καταστρώνει κι εκείνος το δικό του, θύμα του οποίου πέφτει ο Φίλιππος.

Η Μπέτυ, γνωρίζοντας πια το σχέδιο του Δημήτρη και της Αλίκης, στήνει τη δική της παγίδα. Προσποιείται την ανίδεη και ξεγελώντας τους πάντες ετοιμάζεται να χτυπήσει εκεί που κανείς δεν το περιμένει.

Ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται κάτι που θα βγει αληθινό. «Πραγματικός στόχος της είναι η Αλίκη, αλλά γιατί;», αναρωτιέται. Και πράγματι, δεν πέφτει έξω. Η Μπέτυ, που έχει σκηνοθετήσει την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της και εμφανίζεται τραυματισμένη, καταφέρνει να ενοχοποιήσει την Αλίκη.

Η Αλίκη συλλαμβάνεται ως κύρια ύποπτη. «Είμαι αθώα. Δεν έχω κάνει τίποτα. Με παγίδευσε», φωνάζει η γυναίκα, αλλά τα στοιχεία την υποδεικνύουν ως ένοχη και περνά το πρώτο της βράδυ στο κρατητήριο. Ο Δημήτρης προσπαθεί να λύσει την υπόθεση που μοιάζει με άλυτο γρίφο, ενώ είναι βέβαιος για την αθωότητά της. «Κάπου υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος για όλα αυτά, αλλά πού;», είναι τα λόγια του.

Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την Μπέτυ, αφού ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια. Ολοι είναι αναστατωμένοι με τη σύλληψη της Αλίκης, η οποία υπερασπίζεται με όλη της τη δύναμη την αθωότητά της. Η Μπέτυ καταφέρνει να πείσει τον εισαγγελέα πως είναι θύμα του φθόνου της Αλίκης.

«Με ζηλεύει. Πάντα με ζήλευε από τότε που ήμασταν μικρές στο Ιδρυμα. Θέλει να με καταστρέψει», δηλώνει και δεν διστάζει να κατηγορήσει ανοιχτά την Αλίκη σε μια κοινή τους κατάθεση. Η Αλίκη αγανακτισμένη της επιτίθεται. «Τι είναι αυτά τα ψέματα που λες; Είσαι φίδι και εγώ σε έτρεφα στον κόρφο μου. Είναι διπρόσωπη και επικίνδυνη», την κατηγορεί, χωρίς να σκεφτεί ότι η παρουσία του εισαγγελέα θα έχει άσχημες συνέπειες για την ίδια. Η Αλίκη, χάνοντας την ψυχραιμία της, πέφτει στην παγίδα της Μπέτυς που την παρουσιάζει σαν επικίνδυνη δολοφόνο, και όλα δείχνουν πως θα είναι πολύ δύσκολο να αποδείξει την αθωότητά της.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης ερευνά το παρελθόν της Μπέτυς από τότε που ήταν στο Ιδρυμα με την Αλίκη και ανακαλύπτει κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Συγκρίνει το DNA της με αυτό που βρέθηκε στο σημείο ενός άλλου φόνου και περιμένει να επιβεβαιώσει τις υποψίες του. Το αποτέλεσμα θα τον οδηγήσει σε μια αλήθεια που κανείς δεν φανταζόταν.

Η Μπέτυ το σκάει από το νοσοκομείο και ζητάει βοήθεια από τον Γιάννη, ο οποίος αρχίζει να είναι επιφυλακτικός μαζί της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αλίκη, που έχει βγει με εγγύηση, δεν προλαβαίνει να αλλάξει κλειδαριά στο σπίτι και ο Δημήτρης φοβάται πως η Μπέτυ θα μπει κρυφά με τα κλειδιά της και όντως το κάνει και απειλεί την Αλίκη και την Εύα.

Ήλιος Αλίκη φυλακή