Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αιτία, η ταλαιπωρία, η πείνα και τα ζώα της φάρμας...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Πριν καλά καλά προσαρμοστεί στην Φάρμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε ήδη την οικειοθελή αποχώρηση της, λίγο μετά τον Τάσο Ξιαρχό.

Η όμορφη instagrammer ήταν αρκετά ενθουσιασμένη με την συμμετοχή της στο ριάλιτι περιπέτειας και όπως είχε δηλώσει στο Πρωινό, ήταν έτοιμη να τα δώσει όλα!

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η Αλεξάνδρα τα βρήκε αρκετά σκούρα και ήδη βρίσκεται εκτός Φάρμας.

Ο λόγος; Η ταλαιπωρία, η πείνα και τα ζώα της φάρμας! Σε αντίθεση με τα αγωνίσματα, που όπως φημολογείται τα πήγε πολύ καλά, η ίδια δεν είναι μαθημένη σε τέτοιες συνθήκες.

Πόσες άραγε ακόμα οικειοθελείς αποχωρήσεις θα δούμε φέτος στην Φάρμα;

Φάρμα Αποχώρησε οικειοθελώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η προπόνηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι

Στην Φάρμα αναμένεται να μπει από στιγμή σε στιγμή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η personal trainer της, Ειρήνη Δανιήλ, μίλησε στο Secret για την ειδική προπόνηση που έχουν κάνει.

Η γυμνάστρια της, Ειρήνη, αποκάλυψε τα πάντα για την απόφαση αυτή της Αλεξάνδρας και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό.

«Δεν είναι μόνο μια πανέμορφη γυναίκα αλλά και ένα υπέροχο πλάσμα. Της αρέσει η γυμναστική. Μαζί κάνουμε ενδυνάμωση και αερόβιο. Η Αλεξάνδρα είναι πολύ πειθαρχημένη και ένα κορίτσι γεμάτο χαρά. Δεν το βάζει κάτω εύκολα και της αρέσουν τα δύσκολα».

Για την απόφαση της να μπει στο Φάρμα η Ειρήνη είπε: «Δεν είχα ιδέα… Ήξερα ότι κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά όχι λεπτομέρειες. Χάρηκα με την απόφασή της γιατί πιστεύω πως ότι κάνει το κάνει μετά από αρκετή σκέψη. Ο κόσμος θα τη λατρέψει πιο πολύ αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να δείξει πως δεν φοβάται να τσαλακωθεί.

Δεν γίνεται να μην την λατρέψεις. Εμείς θα συνεχίσουμε την προπόνησή μας και μετά ενώ στη Αλεξάνδρα βρήκα και μια νέα φίλη. Της εύχομαι τα καλύτερα…!»

Φάρμα η προπόνηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου