MasterChef 5: Επιστρέφει αύριο το ριάλιτι - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Ήρθε η ώρα της κρίσης για Ανούς, Ιωάννη και Τζιοβάνι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Επιστρέφει αύριο το ριάλιτι - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα απουσίας, το MasterChef 5 επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση θα κονταροχτυπηθούν προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η Ανούς, ο Ιωάννης και ο Τζιοβάνι θα τα δώσουν όλα για να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, αν και ήδη γνωρίζουμε την τριάδα του διαγωνισμού.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef 5

Τα spoilers που κυκλοφορούν λένε ότι ο Τζιοβάνι είναι ήδη έξω και ότι δεν τα κατάφερε σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού όσο και αν οι συμπαίκτες του τον ήθελαν για φαβορί μαζί με τη Μαργαρίτα.

«Η σχέση που έχω με τη Μαργαρίτα είναι αληθινή»

«Ήθελα να πάω πολύ μπροστά στο παιχνίδι. Δεν περίμενα να φύγω, φυσικά αφού μαγείρεψα κατάλαβα πως ήρθε η ώρα μου. Δεν περίμενα αρκετά πράγματα από αυτά που είδα, παρόλα αυτά αισθάνομαι πολύ καλά.

Φυσικά και υπάρχει η φιλική σχέση με τη Μαργαρίτα. Και είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Φυσικά μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν εντάσεις, όχι μόνο ανάμεσα σε εμένα και τη Μαργαρίτα αλλά γενικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Πάντα στο τέλος της ημέρας καθόμασταν στο δωματιάκι μας και κάναμε το συμβούλιό μας.

Όταν εγώ ξεκίνησα να κάνω παρέα με τη Μαργαρίτα, δεν γνώριζα ούτε το ταλέντο της, ούτε πόσο δημοφιλής είναι στον κόσμο. Μετά την επιστροφή της υπήρξε μία ένταση ανάμεσά μας, γιατί έκατσε περισσότερο πάνω από τον Στέφανο αλλά μετά με προσέγγισε και το λύσαμε.

Δεν με ενόχλησε το ότι ήρθαν οι παλιοί παίκτες αλλά το ότι έπρεπε να μπω στη διαδικασία να παλέψω για τη θέση μου. Όσο για τη δήλωση του Τζιοβάνι, την είδα μόλις βγήκα από το παιχνίδι και εντυπωσιάστηκα. Δεν το περίμενα, εμένα δεν μου είχε δείξει ποτέ κάτι τέτοιο. Γιατί δεν το εκδήλωσε εκείνη τη στιγμή; Ήταν πολύ κακοπροαίρετο σχόλιο και εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Εγώ είχα μιλήσει με τη Μαργαρίτα και μου είχε πει πως θέλει να είναι αρχηγός και το είχε πει και στον Στέφανο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία.