Celebrity Game Night: Αλλάζει ημέρα προβολής η εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη

Θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 9

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Celebrity Game Night: Αλλάζει ημέρα προβολής η εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη

Αλλαγές φαίνεται πως γίνονται στο πρόγραμμα του Mega αφού από εδώ και στο εξής, η νέα εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη, Celebrity Game Night, δε θα παίζει κάθε Πέμπτη αλλά κάθε Παρασκευή στις 9.

Αυτή την Παρασκευή, η Σμαράγδα Καρύδη, καλωσορίζει στο «Celebrity Game Night» ακόμα 6 αγαπημένους καλεσμένους και τους «προκαλεί» σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Μελέτης Ηλίας αναμετρώνται απέναντι στους Τζένη Μπότση, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Κατερίνα Γερονικολού.

Celebrity Game Night Mega

Οι δύο ομάδες διαγωνίζονται στα ευφάνταστα παιχνίδια «Κράτα το Παντελόνι», «Δίχτυ», «Μίλα στην Κορνίζα», «Ανέβα στο Βινύλιο» και «Εδώ το ‘χω» χαρίζοντας μας απίστευτες στιγμές γέλιου. Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Από το «Celebrity Game Night» και αυτής της εβδομάδας δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική με τους Playmobeat να δίνουν τον ρυθμό. Ευτράπελα και πολύ παιχνίδι θα απολαύσουμε σε ένα ακόμα «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη. Θυμίζουμε, πως το παιχνίδι της Σμαράγδας Καρύδη δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει το κοινό.

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΪΟΥ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

Η τηλεοπτική συνάντηση της παρέας του Παρά Πέντε 14 χρόνια μετά στο Celebrity Game Night

Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της κεντρικής παρέας του Παρά Πέντε, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, στο σημερινό επεισόδιο του Celebrity Game Night.

Η Σμαράγδα Καρύδη, υποδέχθηκε γεμάτη χαρά στο Celebrity Game Night, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Μιχάλη Μαρίνο, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Αργύρη Αγγέλου και την Αγγελική Λάμπρη.

Όπως αποκάλυψαν, αν και συναντιούνται πολύ συχνά στην προσωπική τους ζωή, δεν έχουν ιδωθεί τηλεοπτικά όλα αυτά τα χρόνια. Η Σμαράγδα Καρύδη τους παρουσίασε έναν έναν και στη συνέχεια ξεκίνησαν το παιχνίδι.