Αγγελική: Η αποκάλυψη για την πιο σκληρή σκηνή της σειράς

Όσα ανέφερε για την Αγγελική ο σκηνοθέτης...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγγελική: Η αποκάλυψη για την πιο σκληρή σκηνή της σειράς

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα, ο Στέφανος Μπλάτσος και μίλησε για την Αγγελική και την πιο σκληρή σκηνή που θα δούμε προς το τέλος της σειράς.

Ποια είναι η πιο σκληρή σκηνή που θα δούμε από εδώ και πέρα;

Όταν αποκαλυφθεί η λύση του αινίγματος αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής. Θα είναι μία πολύ σκληρή κι επώδυνη στιγμή για την ίδια. Όπως επίσης όταν ανακαλύψει η οικογένεια των Αργυρών ποια είναι η Αγγελική. Και αυτές οι σκηνές έχουν πολύ ενδιαφέρον, γιατί κλονίζεται η σχέση τους μαζί της.

Στέφανος Μπλάτσος

Φημολογείται ότι θα απαγάγει ο Δημήτρης την Αγγελική.

Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Θα είναι μία από τις πιο δύσκολες σκηνές. Δείτε εδώ το spoiler της Φιλαρέτης Κομνηνού για τη σειρά.

Η οργή της Αθηνάς στην Αγγελική

Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο πως αν τολμήσει να ξαναπειράξει την Κατερίνα θα πληγώσει κι αυτός κάποιον που αγαπάει. Ο Νικόλας βρίσκει τη Δανάη μετά τη φυγή της και καταφέρνει να την καλμάρει, ενώ λίγο αργότερα λέει στην Αγγελική να πάρει τον Στέφανο και τη Δανάη και να φύγουν γιατί κινδυνεύουν άμεσα.

Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά ότι με την Κατερίνα σκοπεύουν να παντρευτούνε, πράγμα που τη θυμώνει ακόμα περισσότερο και προκαλεί την οργή της. «Μάγια σού έχει κάνει αυτό το κορίτσι τελικά. Σε τύλιξε χαζέ και εσύ πιστεύεις ότι σε αγαπάει». Η Ιωάννα πιέζει τον Νικόλα να μάθει τι είναι αυτό που έχει κάνει ο Δημήτρης και δεν της το λέει, κάνοντάς τη να νευριάσει. Σε περίεργες αποκαλύψεις προβαίνει και ο Μιχάλης, ο οποίος λέει στον Θωμά τους όρους της αποφυλάκισής του, οδηγώντας έτσι τη Λένα να ομολογήσει κι εκείνη τη συμφωνία της με την Αθηνά πριν από πολλά χρόνια.

«Αχ, Λένα, αν μου είχες μιλήσει από την αρχή, όλα θα ήταν διαφορετικά. Εμείς οι ίδιοι θα ήμασταν διαφορετικοί αφού δεν θα είχαμε μείνει ποτέ εδώ μέσα». Ο Νικόλας μοιράζεται με την Ιωάννα ότι ο Δημήτρης έχει σκοτώσει, κάνοντάς τη να φοβάται ακόμα περισσότερο για την Κατερίνα, ενώ αργότερα ο ίδιος μαθαίνει από τον Στέφανο την αλήθεια για τον Μιχάλη. Η Ζωή, έχοντας ανησυχήσει πολύ για την αδελφή της, επιστρέφει απρόσμενα στην Ελλάδα και πείθει την Αγγελική να λάβουν μέτρα για την προστασία της, τα οποία στην πορεία θα φανούν πολύ χρήσιμα.