Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Η Μάγδα χάνει το παιδί

Τραγικές εξελίξεις

8 Λέξεις: Η Μάγδα χάνει το παιδί
TV24 09.05.2021 12:06
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στις 8 Λέξεις, ο Αιμίλιος κάνει συνεχώς προσπάθειες να πείσει τη Μάγδα να τα ξαναβρούν. Ωστόσο η Μάγδα, όσο κι αν ακόμα τον αγαπάει, είναι τόσο βαθιά πληγωμένη που δεν θέλει να τον δεχτεί πίσω. Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται, το ζευγάρι εκτός από τον χωρισμό καλείται να βιώσει ένα ακόμα τραγικό συμβάν.

Ο Αιμίλιος για ακόμα φορά παρακαλάει τη Μάγδα να τα αφήσουν όλα πίσω και να μη διαλύσουν τον γάμο τους. Η Μάγδα, ωστόσο, επηρεασμένη και από την τυχαία συνάντηση που είχε με την Ελισάβετ, δεν δέχεται κουβέντα. Μάλιστα πάνω σε μια έκρηξη θυμού κι απωθημένων, μαλώνει με τον Αιμίλιο και φεύγει θολωμένη από το σπίτι. Μπαίνει στο αυτοκίνητό της με δάκρυα στα μάτια και συγχυσμένη.

Το ατύχημα που κάνει τη Μάγδα να χάσει το παιδί στις 8 Λέξεις

Δεν προλαβαίνει όμως να φτάσει, καθώς στον δρόμο τρακάρει άσχημα με ένα άλλο αυτοκίνητο και τραυματίζεται. Αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα ειδοποιούν τον Αιμίλιο:

«Σας τηλεφωνούμε από το νοσοκομείο. Η σύζυγός σας είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, θα πρέπει να έρθετε το συντομότερο», τον ενημερώνουν. Ο Αιμίλιος τα έχει χαμένα και γεμάτος αγωνία τρέχει στο νοσοκομείο: «Πού είναι η γυναίκα μου; Πώς είναι; Το παιδί, το παιδί κινδυνεύει», ρωτάει τρελαμένος, αλλά δεν αργεί να μάθει τα άσχημα νέα: «Δυστυχώς, το παιδί δεν τα κατάφερε», του λένε.

Ο Αιμίλιος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και λίγο αργότερα ο γιατρός τον ενημερώνει για την κατάσταση της Μάγδας: «Ευτυχώς η γυναίκα σας δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Ωστόσο δεν καταφέραμε να σώσουμε το παιδί. Ηταν ήδη αργά, το παιδί χάθηκε», του λέει, αφήνοντάς τον καταρρακωμένο και γεμάτο ενοχές.

Η Μάγδα μόλις μαθαίνει ότι έχασε το μωρό, αρχίζει να κλαίει και να υποφέρει, αλλά δεν αφήνει τον Αιμίλιο να της συμπαρασταθεί: «Φύγε σε παρακαλώ, δεν θέλω να σε βλέπω. Δεν έχει κανένα νόημα πλέον», του λέει και τον διώχνει από κοντά της.

Ο Αιμίλιος φεύγει καταρρακωμένος και μόνος, ενώ η πρόταση της Ηλιάνας, να τον ξαναφέρουν στο κανάλι που συνεχώς χάνει τηλεθέαση, όχι μόνο απορρίπτεται αλλά ο Ακης με πολύ έντονο τρόπο τους λέει ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του εκεί μέσα.

Ο Μιλτιάδης χωρίζει την Κατερίνα

Η Ιφιγένεια και ο Αλκης έρχονται πιο κοντά, όμως η Κατερίνα εξακολουθεί να αντιδρά σε αυτή τη σχέση. Λίγο αργότερα ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει πως σκέφτεται να δώσει το επίθετό του στον Αλκη: «Κατερίνα, όπως και να το κάνουμε είναι γιος μου. Πρέπει να έχει το όνομά μου, γιατί δεν το καταλαβαίνεις;», της τονίζει. Εκείνη όμως είναι ανένδοτη και το ρήγμα ανάμεσά τους έχει βαθύνει τόσο που έχει φτάσει σε σημείο χωρισμού.

8 Λέξεις Μιτλιάδης Κατερίνα

Ο χρόνος περνάει και αντί η κατάσταση να εξομαλύνεται, οι εντάσεις ανάμεσά τους συνεχίζονται, καθώς η Κατερίνα είναι εντελώς αρνητική με την προοπτική να δώσει ο Μιλτιάδης το επίθετό του στον Αλκη. Οσο και αν προσπαθούν η Ιφιγένεια με τον Μιλτιάδη να την πείσουν, η Κατερίνα συνεχίζει να μη δέχεται τον Αλκη στην οικογένεια και έτσι ο Μιλτιάδης, σε μια μεγάλη έκρηξη, της ζητάει να χωρίσουν: «Μέχρι εδώ. Εκανα τα πάντα για να σε πείσω και να σε φέρω στα λογικά σου. Αφού δεν δέχεσαι τον Αλκη, δεν δέχομαι κι εγώ εσένα. Χωρίζουμε», της λέει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα είναι έξαλλη με το φλερτ του Παύλου και της Ελισάβετ

8 Λέξεις: Η Βικτώρια ανακαλύπτει πως ο Μιχαήλ της είπε ψέματα

Share