YFSF: Έβαλε φωτιά στη σκηνή η Στικούδη με την εμφάνισή της ως Hadise

"Έψησε" τον Κοντόπουλο για τη Eurovision...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: Έβαλε φωτιά στη σκηνή η Στικούδη με την εμφάνισή της ως Hadise

Την Hadise και το Düm Tek Tek κλήθηκε να αναβιώσει η Κατερίνα Στικούδη στο νέο επεισόδιο του “Your Face Sounds Familiar” το βράδυ της Κυριακής.

Η Κατερίνα φόρεσε την κόκκινη φορεσιά της Hadise και έβαλε φωτιά με το τσιφτετέλι της στη σκηνή, ακολουθώντας τους χαρακτηριστικούς ήχους από το τουμπερλέκι του κομματιού.

Η εμφάνισή της ξεσήκωσε τους κριτές και μάλιστα, ο ειδικότερος όλων, ο συνθέτης της… Eurovision, Δημήτρης Κοντόπουλος, της είπε χαρακτηριστικά ότι «κάποια στιγμή θέλω να το ζήσεις αυτό», δείχνοντας έτσι την εκτίμησή του στην προσπάθειά της.

«Κοίταξε να δεις αυτά τα δύο κιλάκια που δεν έχασα της καραντίνας βοήθησαν στο look το σημερινό, με βοηθήσανε», είπε χιουμοριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Η εμφάνιση της Στικούδη ως Hadise

Δάκρυσε η Ματθίλδη Μαγγίρα επί σκηνής! Τι συνέβη;

Tο Your Face Sound Familiar είχε σαν θέμα στο σημερινό επεισόδιο την Eurovision, και η Ματθίλδη Μαγγίρα άνοιξε την αυλαία τραγουδώντας το Abanibi του Izhar Cohen για λογαριασμό του Ισραήλ.

Η Ματθίλδη βγήκε με τους χορευτές στη σκηνή και ξεκίνησε το act της, ωστόσο στην πορεία φάνηκε να χάνει τα βήματά της και παράλληλα τους στίχους του τραγουδιού, γεγονός που τη στεναχώρησε.

Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής της, η Ματθίλδη Μαγγίρα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της καθώς, όπως δήλωσε, έχασε τα βήματά της από την χορογραφία αλλά και τα λόγια του τραγουδιού.

«Τους στίχους τους έχω μάθει από έξω αλλά αυτή η πανωλεθρία με τα βήματα με έβγαλε και από τους στίχους και από παντού. Είμαι εκνευρισμένη με τον εαυτό μου. Τι να ακούσω; Πείραξε εμένα, έχασα τα βήματα και έχασα τα λόγια. Κοίταξε το πιο δύσκολο πράγμα είναι να ψήσω εμένα, αν δεν ψήσω εμένα ότι και να μου πουν όλοι οι άλλοι εμένα δεν με έψησα. Τα έχω παίξει γιατί πίσω το έκανα τόσες πρόβες για να το κάνω σωστά. Δεν με νοιάζει ο βαθμός το act μου με μοιάζει να βγει τέλειο», είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα φανερά εκνευρισμένη και με δάκρυα στα μάτια.

Από την άλλη πλευρά, όλοι οι κριτές της εξήγησαν πως δεν κατάλαβαν τίποτα από το λάθος που έγινε και πως ήταν εξαιρετική.