Έλα στη θέση μου 10/5: Η Κέντρα στήνει μια παγίδα στον Αχιλλέα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 10/5: Η Κέντρα στήνει μια παγίδα στον Αχιλλέα

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, με την Κέντρα να στήνει μια παγίδα στον Αχιλλέα, την ώρα που ο Μάρκος καταφέρνει να πείσει τη Ρενάτα να βγει μαζί του για φαγητό.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 10 Μαϊου, στην σειρά Έλα στη θέση μου

Η φωτογραφία του Φώτη και της Κέντρας δημιουργεί αναστάτωση και ο Φώτης κάνει τα πάντα για να την εξαφανίσει πριν τη δουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Η Θάλεια ταράζεται με την απόφαση του Βλάση να μην την ξαναδεί. Τι θα κάνει όμως όταν η Θάλεια εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά του; Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν ακούσει τυχαία πως η Κέντρα και ο Φώτης έχουν σχέση;

Έλα στη θέση μου 10/5

Τι θα δούμε αύριο στο Έλα στη θέση μου, Τρίτη 11 Μαΐου

Η Θάλεια ζητά από τον Βλάση να την κρατήσει στην δουλειά γιατί δεν έχει που να πάει κι εκείνος δέχεται με τα χίλια ζόρια. Η Κέντρα φαίνεται να μην έχει πρόβλημα που αποκαλύφθηκε έτσι η σχέση τους, όμως ο Φώτης είναι απροετοίμαστος και προσπαθεί να το φέρει όλο αυτό στα μέτρα του. Η Βάνα είναι σοκαρισμένη με το νέο, ενώ ο Αχιλλέας πιστεύει ότι ο Φώτης έπεσε θύμα της Κέντρας.

Το δείπνο της Ρενάτα με τον Μάρκο μοιάζει με ραντεβού που όμως διακόπτεται από ένα μήνυμα της Φαίης και η Σύλβια με τον Ζούβα προσπαθούν να βρουν λύσεις για να γλιτώσει τον στρατό. Ποια η αντίδραση του Αχιλλέα όταν η Κέντρα μαζί με το Φώτη μιλήσουν για διαζύγια;; Τι θα κάνει ο Βλάσης όταν ανακαλύψει ότι τα λεφτά του δεν είναι αυτά που φαίνονται και πως σχετίζεται με αυτό η Φαίη;