Ήλιος 10/5: Η ζωή του Νικήτα κρέμεται από μία κλωστή

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος 10/5: Η ζωή του Νικήτα κρέμεται από μία κλωστή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο του Ήλιου, με την ζωή του Νικήτα να κρέμεται από μία κλωστή.

Αυτά θα δούμε απόψε, 10 Μαϊου, στον Ήλιο

Η Μπέτυ, γνωρίζοντας πια το σχέδιο του Δημήτρη και της Αλίκης, στήνει τη δική της παγίδα… Προσποιείται την ανίδεη και ξεγελώντας τους πάντες ετοιμάζεται να χτυπήσει εκεί που κανείς δεν το περιμένει. Η Λήδα σε απόγνωση, καθώς μετά το χτύπημα του Μάνου, η ζωή του Νικήτα κρέμεται από μία κλωστή.

Ο Μάνος επιστρέφει στη φυλακή… Ο Μηνάς καταφέρνει να εξασφαλίσει τη σιωπή της Σαλκέμ και της Νέλλης. Ο Δημήτρης καταστρώνει σχέδιο προκειμένου να τον ξεσκεπάσει.

Ο Μηνάς απαιτεί από τον Φίλιππο να του παραδώσει την Ορόρα. Ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται πως για κάποιο λόγο που κανείς δεν γνωρίζει… ο πραγματικός στόχος της Μπέτυς είναι η Αλίκη.

Ήλιος 10/5

Ήλιος, Τρίτη 11 Μαΐου – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 156

Η Αλίκη συλλαμβάνεται ως κύρια ύποπτη για την απόπειρα δολοφονίας της Μπέτυς και περνά το πρώτο της βράδυ στο κρατητήριο. Ο Δημήτρης προσπαθεί να λύσει την υπόθεση που μοιάζει με άλυτο γρίφο, ενώ είναι βέβαιος για την αθωότητά της. Ο Μηνάς πιάνει την Σαλκέμ, χωρίς να το μάθει κανείς και βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο που θα εκτελέσει η Ορόρα, κάτω απ’ τη μύτη του Φίλιππου και της Διώνης.

Ο Νικήτας οδηγείται στη φυλακή και η Λήδα τον επισκέπτεται… Η σχέση της Αθηνάς με τον Γιάννη κλονίζεται μετά τον τραυματισμό της Μπέτυς. Όμως ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την Μπέτυ, αφού ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια…

Ήλιος Δημήτρης