House of Fame: Ξέσπασε η Πηνελόπη - «Αν ενοχλεί κάποιους είναι δικό τους πρόβλημα, εγώ είμαι άρτια»

Χαμός ξανά στην Ακαδημία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Ξέσπασε η Πηνελόπη - «Αν ενοχλεί κάποιους είναι δικό τους πρόβλημα, εγώ είμαι άρτια»

Η χθεσινή ένταση φαίνεται πως συνεχίστηκε και στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame και αυτή τη φορά ο Άρης και η Πηνελόπη είχαν μια έντονη παρεξήγηση.

Ο Παντελής Τουτουντζής μπήκε στην ακαδημία καθώς θέλησε να κάνει μια κουβέντα με τους σπουδαστές για όσα έχουν συμβεί με τον ίδιο να ξεκινά τη συζήτηση λέγοντας: «Φημολογείται ότι ο Άρης και η Βένια έχουν καβαλήσει το καλάμι».

Η Πηνελόπη τότε πήρε τον λόγο και είπε: «Θεωρώ ότι εκείνη την εβδομάδα είχαν αλλάξει αλλά εμένα δεν με επηρέασε. Επειδή έχουν θέσει τον πήχη ψηλά και ήθελαν να είναι το καλύτερο ντουέτο το πρόβαλαν και το πρόβαραν περισσότερο και με αυτή τη συμπεριφορά τους έκαναν αίσθηση.

Εγώ 2-3 εβδομάδες πριν είχα πει ότι κάπου στη δεκάδα θα αρχίσουν να βγαίνουν τα καλάμια και πήρε η μπάλα και αυτούς τους δύο. Μέσα στους 3 μήνες μπορεί αν δεν γνωρίζεις τον εαυτό του να μην μπορείς να ελέγξεις καταστάσεις και συμπεριφορές οι οποίες μεγαλώνουν και μπορεί να έχουν αλαζονικές τάσεις».

Ο Άρης με τη σειρά του σχολίασε: «Όταν συζητάμε για συμπεριφορές και λες για καλάμι στη δεκάδα είσαι απαράδεκτη, γιατί εκτός από τις περισσότερες πρόβες που κάναμε δεν άλλαξε τίποτα άλλο. Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λες».

Ενώ αμέσως μετά μίλησε και ο Γιώργος Σπετσιώτης: «Όλο αυτό μου φαίνεται αστείο. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που συμβαίνουν. Η Πηνελόπη έχει καβαλήσει το καλάμι, η Βένια και η Μαριάννα. Μπορεί κι εγώ να έχω καβαλήσει το καλάμι κάποιες φορές», δήλωσε με την Πηνελόπη να αντιδρά για ακόμη μια φορά: «Η συμπεριφορά μου είναι η εξής, από τη στιγμή που μου λένε ότι όταν κάνω πρόβα είναι υποχρεωμένοι να μη μιλάει κανείς θα το εκμεταλλευτώ. Αν ενοχλεί κάποιους είναι δικό τους πρόβλημα. Είμαι άρτια, οργανωτική, αυστηρή και όλα αυτά».

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα για την αλλαγή στο παιχνίδι

Μια ανακοίνωση «βόμβα» έκανε στο live του House of Fame η Ελένη Φουρέιρα, κάτι που σίγουρα δυσαρέστηκε τους σπουδαστές.

Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει δεχτεί αρκετά σχόλια για τον νέο της ρόλο, υποδέχτηκε παίκτες, κριτές και καθηγητές με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας συγκεκριμένα ένα λιλά φόρεμα με σκισίματα.

Η Ελένη λοιπόν έσπευσε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, οι οποίες δεν ήταν και τόσο ευχάριστες, καθώς την επόμενη Παρασκευή θα γίνουν δύο αποχωρήσεις.

Έτσι, στο αποψινό live θα προκύψουν 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και όχι 3.