MasterChef 5 - highlights 11/5: Τα "φίδια" του ριάλιτι και η αποχώρηση του Τζαμάλ

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 11/5: Τα

Στο χθεσινό 11/5 επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε τον Ιωάννη να μιλάει για "φίδια" που ακόμη δεν έχουν φύγει και την αποχώρηση του Τζαμάλ.

Αυτά είναι τα 11/5 highlights του MasterChef 5

Ιωάννης «Δεν φύγανε ακόμα όλα τα φίδια»

Με την ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε το Masterchef, στο πλαίσιο της οποίας ο Ιωάννης έριξε για ακόμη μια φορά τα καρφιά του.

Παύλος, Διονύσης, Τζαμάλ, Νίκος και Μαρίνα διαγωνίζονται για την ατομική ασυλία και κλήθηκαν αυτή τη φορά να μαγειρέψουν τάκος.

Έχοντας στην διάθεση τους 30 λεπτά, οι επίδοξοι σεφ ξεκίνησαν να ετοιμάζουν το πιάτο τους, με τους υπόλοιπους παίκτες να τους επιβλέπουν από τον εξώστη.

Καθώς λοιπόν ο Ιωάννης -που έχει κερδίσει ήδη την μια ατομική ασυλία- συμβούλευε τον Διονύση, ο δεύτερος αναφώνησε πως.. ευτυχώς που έφυγαν τα φίδια, με τον Ιωάννη αμέσως να απαντά πως δεν έχουν φύγει ακόμα όλα!

Για ποιους άραγε έριξε ξανά τα καρφιά του;

Τζαμάλ, Διονύσης, Μαρίνα και Νίκος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με την ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε το την οποία κέρδισαν οι Κόκκινοι και ο Ιωάννης πήρε την ασυλία.

Ως εκ τούτου, ο Παύλος, ο Παναγιώτης, η Μαρίνα, ο Διονύσης και ο Νίκος έμειναν πίσω να περιμένουν τι τους έχουν ετοιμάσει οι κριτές για τη συνέχεια, με τον Πάνο Ιωαννίδη να ανακοινώνει ότι θα αγωνιστούν για ακόμα μία ασυλία.

Οι πέντε έπρεπε να φτιάξουν tacos σε 30 λεπτά.Τα tacos του Παύλου δοκίμασαν πρώτα οι κριτές και όπως φάνηκε άρεσαν αρκετά κι έτσι αναδείχθηκε ο νικητής της ασυλίας, με τους υπόλοιπους να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Αποχώρησε ο Παναγιώτης Τζαμαλής

Μαρίνα, Διονύσης, Νίκος και Τζαμάλ κλήθηκαν να παλέψουν μαγειρικά για να διεκδικήσουν τη θέση τους στο Masterchef, μιας και ο Ιωάννης με τον Παύλο κέρδισαν τις ασυλίες!

Καλεσμένος των σεφ ήταν ο βραβευμένος με 7 Χρυσούς Σκούφους ο Βασίλης Μουρατίδης, ο οποίος έφερε στην κουζίνα ένα απαιτητικό, με πολλές παρασκευές, αλλά όχι δύσκολο πιάτο. Οι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους 100 λεπτά, έτσι ώστε να καταφέρουν να βγάλουν το πιάτο.

Στο τέλος, ο Διονύσης συγκέντρωσε 25 βαθμούς, γεγονός που δεν περίμενε και δεν του άρεσε. Η Μαρίνα συγκέντρωσε 28 βαθμούς και πέρασε στον εξώστη.

Ο Νίκος συγκέντρωσε 24 βαθμούς και ως εκ τούτου ο Διονύσης πέρασε στους οκτώ του διαγωνισμού.

Ο Τζαμάλ με σύνολο 21 βαθμούς ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

«Χάρηκα που έφτασα μέχρι εδώ. Δεν περίμενα και να μπω καν. Σίγουρα θα φύγω καλύτερος μάγειρας, απλά ήταν κακή μέρα σήμερα. Τα κρατάω όλα εκτός από τα κιλά που πήρα», είπε ο Παναγιώτης. Μάλιστα, ανέφερε πως θέλει να δει τους followers του και το Instagram.