The 2night show: Η Ελένη Καρακάση η αποψινή καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί της η Αντιγόνη Δρακουλάκη και ο Τάκης Χρυσίκακος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Η Ελένη Καρακάση η αποψινή καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απόψε στις 23:30 υποδέχεται στο «The 2Night Show» λαμπερούς καλεσμένους, όπως ήταν και οι χθεσινοί, μια εκ των οποίων είναι και η Ελένη Καρακάση.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της Ρίζως στις «Άγριες Μέλισσες» και σχολιάζει τον τηλεοπτικό της γάμο με τον Ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στις καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς, αλλά και τις δολοφονίες που θα συμβούν στο Διαφάνι, μέχρι το τέλος της σεζόν. Τέλος, μιλάει για το θέατρο, για την αγάπη της στην υποκριτική, αλλά και το τραγούδι, ενώ ομολογεί ότι δεν της αρέσουν καθόλου οι καυγάδες και οι εντάσεις.

Ο Γρηγόρης συναντά και την Αντιγόνη Δρακουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για την καλλιτεχνική της πορεία, τους δραματικούς ρόλους, τα «όχι» που έχει πει στην καριέρα της, φοβούμενη την έκθεση, καθώς και για τη χαρά που αισθάνεται, κάνοντας για πρώτη φορά κωμωδία, με τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο». Τέλος, αναφέρεται στον μοναχογιό της, ενώ μιλά με πολύ τρυφερά λόγια και θαυμασμό για τον σύζυγό της.

The 2night show αποψινοί καλεσμένοι

Ο Τάκης Χρυσικάκος έρχεται στο «The 2Night Show» και μιλάει για την απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση, καθώς και για τις προτάσεις που απέρριψε, για να υπηρετήσει το θεατρικό σανίδι. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις απώλειες που τον σημάδεψαν, στη μάχη με την κατάθλιψη, αλλά και στο γεγονός ότι δεν έγινε μπαμπάς, αν και νιώθει πατέρας αφού μεγάλωσε την ανιψιά του και τον γιο της σαν δικά του παιδιά.

Επίσης, θυμάται την παράσταση που έπαιξε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μιλάει με λόγια αγάπης για τον καλό του φίλο, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του. Τέλος, εξηγεί γιατί το θέατρο τον έκανε καλύτερο άνθρωπο.

The 2night show αποψινοί καλεσμένοι 2

«Ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε για ένα περιστατικό ενός ηθοποιού από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί, που συνέβη μπροστά της.

Η γνωστή ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα μου είχε τύχει να δω μια πάρα πολύ άσχημη έκρηξη που όμως, υπήρχε μία αιτία. Δεν ήταν αδικαιολόγητη η έκρηξη ενός από αυτούς τους συναδέλφους σκηνοθέτης να μην πούμε τώρα ονόματα, αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη. Φοβόσουν με αυτό που έβλεπες. Αν δεις έναν άνθρωπο να σπάει και πράγματα, είναι λίγο φοβιστικό. Καμία σχέση όμως με αυτά που περιγράφονται. Είχα ακούσει, αλλά εγώ δεν τα είχα βιώσει. Νομίζω ότι ήμουν τυχερή που δεν το βίωσα».

 Ελένη Καρακάση καταγγελίες και περιστατικά

Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε και μια άσχημη προσωπική της εμπειρία σε μια παλιά οντισιόν: «Έδωσα μία οντισιόν, που ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου. Με πρόσβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο. Την ώρα που έδινα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι, ήταν τη στιγμή που τραγούδαγα. Σταμάτησα. Μου λένε «γιατί σταματήσατε»; Λέω «γιατί προφανώς δεν σας αρέσει».

Μου λένε «Όχι, τραγουδήστε με τη φωνή σας». Απαντώ «αυτή είναι η φωνή μου και σχολιάζουν: «Τραγουδάτε σαν τη γιαγιά μου». Με όλο το θάρρος που βρήκα εκείνη τη στιγμή είπα «τότε η γιαγιά σας πρέπει να είχε πολύ ωραία φωνή και έφυγα». Ήταν γνωστός ηθοποιός σκηνοθέτης που έχει φύγει από τη ζωή» κατέληξε η ηθοποιός, η οποία εξομολογήθηκε και για τα παραπάνω κιλά που είχε στο παρελθόν.