Masterchef 5: Ο Αλέξανδρος Συνοδινός νικητής του Mystery Box

Ποια τα πλεονεκτήματά του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Ο Αλέξανδρος Συνοδινός νικητής του Mystery Box

Με το Mystery Box ξεκίνησε απόψε το MasterChef και οι παίκτες κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας μια απαιτητική δοκιμασία.

Με δυο κουτιά, “πρόκληση” και “ασφάλεια”, ξεκίνησε η δοκιμασία για τους οκτώ κορυφαίους του διαγωνισμού, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τζαμαλή.

Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι και Γιάννης Αυλωνίτης. Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος, ο οποίος κέρδισε δώρο από το Box, το food delivery app, 1000 ευρώ για να τα χρησιμοποιήσει, όπως θέλει.

Μάλιστα στο Τεστ Δημιουργικότητας θα είχε πολλαπλά πλεονεκτήματα, όπως ότι θα μοίραζε στους παίκτες τα υλικά που θα μαγειρέψουν, δίχως να γνωρίζει τι θα περιέχει η κάθε καμπάνα.

Θα ανταποκριθούν ανάλογα οι συμπαίκτες του με βάση όσα επέλεξε για τους ίδιους;

«Έφυγα πάρα πολύ νωρίς για την εμπειρία που έχω»

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής αποχώρησε από το χθεσινό 11/5 επεισόδιο του MasterChef 5 και σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, μίλησε για τα όσα έζησε αλλά και για το γεγονός πως έφυγε μια ανάσα πριν από το τέλος, αφού είχε πολλά ακόμη να δώσει.

«Δεν μου αρέσει που έφυγα στους 8. Αν βάλεις δίπλα τις δουλειές που έχω κάνει, τις ώρες που έχω δουλέψει είναι η μέρα με τη νύχτα. Έφυγα πάρα πολύ νωρίς για την εμπειρία που έχω. Περίμενα την 8άδα, γιατί κάποια πράγματα ήθελα να τα δείξω πιο μετά. Όταν φεύγεις πριν την ώρα σου είναι στενάχωρο.

Είχα πει ότι είμαι επαγγελματίες, είχα πει ότι δούλευα τα τελευταία 7 χρόνια. Αυτό το “εγώ” δεν μου αρέσει. Δεν πήγα εκεί πέρα για να προσπαθήσω να παίξω με την ψυχολογία των παικτών και να πω ότι είμαι καλός…. Μπήκα στο MasterChef καθαρά λόγω Covid», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τζαμαλής.