House of Fame: Ξετρελάθηκαν οι παίκτες με την είσοδο της Καίτης Γαρμπή

Τραγούδησε μαζί τους και τους έκανε κριτική για τα τραγούδια τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Ξετρελάθηκαν οι παίκτες με την είσοδο της Καίτης Γαρμπή

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Καίτη Γαρμπή επισκέφθηκε τη μουσική ακαδημία του House of Fame για να μιλήσει με τα παιδιά και για να βοηθήσει τη Βένια, η οποία αυτή τη βδομάδα ερμηνεύει το κομμάτι της, «Ευαισθησίες» στο live της Παρασκευής.

H αγαπημένη τραγουδίστρια εξήγησε στα παιδιά τον τρόπο με τον οποίο βαθμολογούν κάθε εβδομάδα οι κριτές ενώ στη συνέχεια, βρέθηκε στην αίθουσα χορού και άκουσε ένα ένα τα κομμάτια που θα πουν, κάνοντας αναλυτική κριτική σε όλους.

Μπορεί κάποια σχόλιά της να ενόχλησαν μερικούς, η αλήθεια είναι όμως πως η Καίτη Γαρμπή μίλησε με πολλή στοργή στα παιδιά και μάλιστα τους είπε πως τους βλέπει πλέον σαν δικά της παιδιά. Θυμίζουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο οι σπουδαστές γνώρισαν και την Καλομοίρα.

Η είσοδος της Καίτης Γαρμπή στο House of Fame

Οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για το House of Fame

«Στο House, διαλέγω να λέω την αλήθεια στα παιδιά με ωραίο τρόπο. Τα παιδιά αυτά είναι στη ηλικία του Δημήτρη. Δεν θα ήθελα κάποιος να πληγώσει τον γιο μου.

Ο γιος μου είναι ένα καλό παιδί και δεν χρειάστηκε ποτέ να έχουμε συγκρούσεις. Είμαστε παιδική χαρά αλλά είμαστε και σοβαροί όταν πρέπει. Είμαστε η Καίτη, ο Διονύσης και ο Δημήτρης και είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι.

Δεν μπορώ να τα πω όλα. Έχω μια “προτασάρα”. Υπάρχει και μια περίπτωση να παίξω στο θέατρο και να κάνω ένα ρόλο».