Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική: Η Τζένη αποκαλύπτει τον βιασμό της Αγγελικής στο γάμο της Κατερίνας και του Δημήτρη

«Μην αναρωτιέστε πού βρίσκεται σήμερα αυτό το κορίτσι. Είναι μπροστά σας»

Αγγελική: Η Τζένη αποκαλύπτει τον βιασμό της Αγγελικής στο γάμο της Κατερίνας και του Δημήτρη
TV24 16.05.2021 14:53
Από Ελένη Ζουγανέλη

Tελικά δεν είναι ο Παύλος αυτός που θα αποκαλύψει σε όλους την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής, αλλά η Τζένη. Για την ακρίβεια, στη δεξίωση του γάμου της Κατερίνας και του Δημήτρη, θα πληροφορήσει όλους για το παρελθόν των Αργυρών...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Κεραυνός εν αιθρία θα πέσει στα κεφάλια όλων την ημέρα που η Κατερίνα και ο Δημήτρης θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, οι αποκαλύψεις θα γίνουν τη συγκεκριμένη -χαρμόσυνη κατά τα άλλα- μέρα και θα ταράξουν όλα τα μέλη της οικογένειας. Κυρίως εκείνους που δεν γνώριζαν το παρελθόν της Αγγελικής, 17 χρόνια πριν, όπως ο Στέφανος, η Κατερίνα, ο Νικόλας, η Δανάη και οι Ζάχοι.

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η μέρα θα ξεκινήσει με γέλια και χαρές. Ουδείς θα είναι σε θέση να προβλέψει τι θα γίνει λίγη ώρα μετά και ειδικά στη δεξίωση που θα ακολουθήσει. Ενώ λοιπόν όλα κυλούν αρμονικά, η Κατερίνα λέγεται πλέον κυρία Αργυρού και το ζευγάρι δέχεται συγχαρητήρια από τους καλεσμένους, η Τζένη θα αποφασίσει να πάρει το μικρόφωνο για να συγχαρεί τους νεόνυμφους. Ομως τα λόγια της θα έχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα. Δείτε και αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς.

Η νύφη σε παράνοια στην σειρά Αγγελική

Η Τζένη θα σηκωθεί όρθια για να τη βλέπουν όλοι και όντως ο λόγος της θα ξεκινήσει με ευχές για βίο ανθόσπαρτο και πολλούς απογόνους, προκαλώντας τα χαμόγελα της Κατερίνας και του Δημήτρη. Αμέσως μετά όμως θα πει: «Καλό θα ήταν να μοιραστώ κάτι ακόμα μαζί σας, όπως το γεγονός πως ο Παύλος μου φέρεται άσχημα το τελευταίο διάστημα και πως εκείνος μαζί με τον Δημήτρη και τον Νικόλα, 17 χρόνια πριν, βίασαν ένα κορίτσι που το έλεγαν Μαργαρίτα. Μην αναρωτιέστε πού βρίσκεται σήμερα αυτό το κορίτσι. Είναι μπροστά σας και είναι η Αγγελική!».

Αγγελική ALPHA εξελίξεις

Η Κατερίνα θα βάλει τα κλάματα, η Αθηνά θα φωνάξει πως δεν ξέρει τι της γίνεται, ο Στέφανος θα κλονιστεί και η Δανάη θα φύγει από τον χώρο της δεξίωσης τρέχοντας. «Δεν ντρέπεσαι καθόλου, τελικά;», θα πει στη γενναία Τζένη ο Παύλος, γνωρίζοντας πλέον εκείνη πως όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους, ενώ το χαμόγελό της θα τον εκνευρίσει ακόμα περισσότερο.

Η Κατερίνα φορώντας ακόμα το νυφικό της, θα τρέξει στο δωμάτιο του Δημήτρη, ψάχνοντας στοιχεία που να αποκαλύπτουν την κρυφή του δράση, εκείνη που αγνοούσε ή που δεν ήθελε να δει τόσο καιρό και όντως θα βρει τη φωτογραφική μηχανή του αγαπημένου της και μέσα σε αυτή, λήψεις από την απαγωγή της Αγγελικής που εκείνος είχε σχεδιάσει. Τώρα πια η Κατερίνα τα ξέρει όλα...

Ο Δημήτρης πίσω από την... αποβολή της γυναίκας του

Η Κατερίνα δεν θα διστάσει να βρει τον Δημήτρη για να ζητήσει εξηγήσεις! Εκείνος όχι απλά δεν θα αρνηθεί καμία από τις κατηγορίες αλλά και θα της αποκαλύψει πως όταν πριν καιρό είχε μείνει έγκυος από τον Μιχάλη, βοήθησε στο να χάσει το παιδί, δίνοντάς της να πιει φάρμακα.

«Σε ήθελα μόνο δική μου και στραβώθηκα από τη ζήλια. Ασε με να σου εξηγήσω...», θα της φωνάξει, όμως η Κατερίνα έχει ήδη ανακαλύψει ένα άλλο πρόσωπο του άντρα που ερωτεύτηκε. Ενα πρόσωπο που πλέον δεν την ελκύει. Η απομάκρυνσή της από τη ζωή του θα του στοιχίσει πολύ...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική: Η Δήμητρα Σιγάλα έδωσε spoiler - «Η Σοφία φεύγει από το κτήμα των Αργυρών»

Νίκος Ψαρράς: «Μου έγινε παρατήρηση στην “Αγγελική” ότι είμαι πιο άγριος από τον Παπαζήση»

Share