Elif (18/5): Μαύρο βράδυ για την Χουμεϊρά - Της επιτίθεται σωματικά και λεκτικά ο Ταρίκ

Σκάνδαλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif (18/5): Μαύρο βράδυ για την Χουμεϊρά - Της επιτίθεται σωματικά και λεκτικά ο Ταρίκ

Στο σημερινό 18/5 επεισόδιο της σειράς Elif θα έρθουν τα πάνω κάτω στην ζωή της Χουμεϊρά!

Τι θα συμβεί απόψε 18/5 στην Elif

Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και τον κατηγορεί πως εκείνος ευθύνεται για την ακύρωση της συνάντησης για να δυσκολέψει τον Κερέμ στα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Ο Ταρίκ αρνείται τα πάντα. Ο Γιουνούς εντυπωσιάζεται από τον τρόπο που σκέφτεται η Μπιρτσέ. Η Βιλντάν και η Ελίφ κάνουν ετοιμασίες για το πάρτι της Χουμεϊρά.

Η Ματσιντέ εξακολουθεί να έχει τις αντιρρήσεις της αλλά δεν θέλει να στεναχωρήσει την κόρη της. Ο Κερέμ είναι πολύ προβληματισμένος επειδή ο πελάτης τους Ρουχάτ δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους.

Η παρουσία της Σουρεγιά όμως του αλλάζει τη διάθεση και λέει σε όλους πως μια μικρή αναποδιά δεν πρέπει να τους κάνει να αλλάξουν τον σχεδιασμό τους. Ο Ταρίκ είναι δυσαρεστημένος επειδή όλοι στην εταιρία υποστηρίζουν τον Κερέμ. Όταν φεύγει από το γραφείο του, η Ράνα μπαίνει κρυφά για να ψάξει και να βρει αποδείξεις πως ο Ταρίκ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Ρουχάτ. Βλέπει ένα email και οι υποψίες της γίνονται βεβαιότητα. Πριν προλάβει να φύγει όμως, επιστρέφει ο Ταρίκ και τη ρωτάει τι κάνει εκεί.

Η Ράνα του μιλάει πάλι για τις υποψίες της και στο τέλος του λέει πως η Χουμεϊρά παρακάλεσε τον Κερέμ να ακυρώσει τη νέα σειρά με τα παιδικά παπούτσια για χατίρι του για να κρατήσει τη θέση του στην εταιρία. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος όταν το ακούει αυτό και πηγαίνει στην έπαυλη. Στην έπαυλη η Παρλά, η Βιλντάν, η Ελίφ και η Χουμεϊρά περιμένουν να έρθει η ώρα που θα φτάσουν οι καλεσμένοι της για το πάρτι.

Ο Ταρίκ μπαίνει και αρπάζει άγρια από το χέρι τη Χουμεϊρά και πηγαίνουν στο δωμάτιο τους.

Της μιλάει άσχημα και προσβλητικά. Σε έξαλλη κατάσταση τους καταριέται όλους ακόμα και το πάρτι για το μωρό τους και φεύγει.

Η Παρλά πηγαίνει να μιλήσει στη Χουμεϊρά αλλά την ακούει να κλαίει και δεν ξέρει τι να κάνει. Ακόμα και η Βιλντάν, που μισεί τη Χουμεϊρά, τη λυπάται. Η ωραιότερη μέρα της Χουμεϊρά έχει καταστραφεί…

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Ακολουθεί χωρισμός στην Elif

Ο Σαφάκ, μετά την ερωτική εξομολόγηση που έκανε στη Ζουλιντέ και την αποκάλυψη της κοπέλας για τα δικά της συναισθήματα για εκείνον, έχει αρχίσει να προσέχει περισσότερο την εμφάνισή του. Κάτι που προκαλεί εντύπωση στη Λεμάν, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει στον γιο της.

Από την άλλη η Αλέβ, που της αρέσει σαν άντρας ο Σαφάκ, προσπαθεί να με τον δικό της τρόπο να μάθει αν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή του και έτσι βάζει υποψίες στη Λεμάν πως ίσως ο γιος της έχει κάποια σχέση. «Δεν ξέρω τι έχει πάθει ο γιος μου τελευταία και έχει τέτοιο άγχος για το τι θα φορέσει», σχολιάζει η Λεμάν και η Αλέβ της λέει: «Ισως έχει κάποια γυναίκα στη ζωή του! Αν μου λέτε ότι προσέχει τόσο την εμφάνισή του, είναι χαμένος στις σκέψεις του και θέλει να μένει μόνος του! Μήπως τον έχετε πιάσει να μιλάει κρυφά στο τηλέφωνο;», τη ρωτάει και η Λεμάν το αρνείται.

Ωστόσο δείχνει σκεπτική. Στο μεταξύ, ο Σαφάκ επισκέπτεται τη Ζουλιντέ και της ζητάει να συναντηθούν την επόμενη μέρα και εκείνη δέχεται. Την ώρα που η Ρανά θα πατήσει πάνω στον Κερέμ για να καταστρέψει τον Ταρίκ.

Elif Ζουλιντέ Σαφάκ χωρισμός

Ο Σαφάκ περιμένει τη Ζουλιντέ στην παραλία κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, ενώ και η Ζουλιντέ ενθουσιασμένη ξεκινάει να πάει να τον βρει, όταν στον δρόμο της εμφανίζεται η Λεμάν με άγριες διαθέσεις. «Ζουλιντέ, πού πας έτσι βιαστική; Εχεις κάποιο ραντεβού; Εγώ πάντως στη θέση σου θα απέφευγα να βιαστώ να πάω εκεί που είναι να πας», της λέει με νόημα και η κοπέλα την κοιτάζει χωρίς να μπορεί να καταλάβει.

«Είσαι έξυπνη κοπέλα κι εγώ είμαι μια έξυπνη γυναίκα! Αν ψάχνεις κάποιον να παντρευτείς και να του φορτώσεις το παιδί σου, αυτός δεν είναι ο γιος μου! Κάτσε και σκέψου καθαρά πόσο θα τον περιορίσεις στη ζωή του με το να είστε μαζί! Εγώ δεν θα επιτρέψω ποτέ να συμβεί αυτό, το κατάλαβες;», της ξεκαθαρίζει και η Ζουλιντέ νιώθει απαίσια, γνέφοντας καταφατικά το κεφάλι της.

Ο Σαφάκ ακόμα την περιμένει, αλλά εκείνη δεν εμφανίζεται. Και οι δύο νιώθουν συντετριμμένοι από την εξέλιξη αυτή, με τον καθένα να πιστεύει κάτι διαφορετικό. Την επόμενη μέρα, ο Σαφάκ περνάει από το μαγαζί και μπαίνει να μιλήσει με τη Ζουλιντέ. Εκείνη κάνει να πει κάτι, αλλά ο Σαφάκ τη διακόπτει. Της δίνει το μαντίλι με το οποίο του είχε δέσει το χέρι όταν είχε χτυπήσει και της λέει: «Αυτό σου το επιστρέφω! Ηταν λάθος ό,τι έγινε μεταξύ μας! Δεν θα σε ενοχλήσω ποτέ ξανά».

Η Ζουλιντέ πληγώνεται βαθιά και νιώθει απαίσια. Είναι απελπισμένη καθώς ξέρει πως αν του μιλήσει για την παρέμβαση της μητέρας του θα τσακωθεί μαζί της και αν το κρύψει θα τον χάσει για πάντα. Επιστρέφει σπίτι της καταρρακωμένη και δεν έχει διάθεση να κάνει τίποτα. Η Μελέκ καταλαβαίνει πως κάτι σοβαρό την απασχολεί, αλλά δεν τη ρωτάει τίποτα.

TAGS