The 2night Show: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κατερίνα Λέχου

Μαζί της ο Βαλάντης και ο Θανάσης Κουρλαμπάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κατερίνα Λέχου

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Κατερίνα Λέχου που πρωταγωνιστεί στη σειρά «42 Βαθμοί Κελσίου», η οποία προβάλλεται στην Cosmote TV.

Για ποια σειρά της μιλούν όλοι όταν την συναντούν; Γιατί θεωρεί τον Γιάννη Μπέζο τον πιο υποστηρικτικό άνθρωπο; Γιατί δηλώνει ανασφαλής με την εικόνα της; Η Κατερίνα Λέχου εξηγεί τι την ώθησε να καταγγείλει δημόσια γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για τη συμπεριφορά του και να πρωτοστατήσει στο ελληνικό #metoo. Τέλος, αναφέρεται στον σύζυγό της και αποκαλύπτει πώς πέρασαν στην καραντίνα οι δυο τους.

Στην παρέα του «The 2Night Show» και ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει για τη μετάβασή του από το δράμα και τις «Άγριες Μέλισσες» στην κωμωδία και το «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο» και αποκαλύπτει πώς επιτεύχθηκε αυτό. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην εφηβική του ηλικία, στον θάνατο του πατέρα του και στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός. Τέλος, αποκαλύπτει πώς βίωσε την καραντίνα με την οικογένειά του.

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Βαλάντης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει για την πολυετή πορεία του στο τραγούδι και το μοναδικό του στυλ που τον καθιέρωσε ως πρωτοεμφανιζόμενο. Επίσης, αποκαλύπτει από ποιον παρασύρθηκε και άλλαξε την εμφάνισή του, με αποτέλεσμα να χαλάσει η συνταγή της επιτυχίας. Εκφράζει το παράπονό του και αναφέρεται στις συνεργασίες που δεν ήρθαν ποτέ, αλλά μιλάει και για τα καινούργια του επιχειρηματικά σχέδια. Τέλος, παρουσιάζει αποκλειστικά στο «The 2Night Show» το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Όλα Μαζί», και ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο μεγάλες επιτυχίες.

The 2night Show Βαλάντης

Κατερίνα Λέχου: «Για τον ρόλο μου στο Είσαι το Ταίρι μου είχαν κοιτάξει την Καγιά και την Κουλιανού»

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Λέχου παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην κυπριακή εκπομπή «Τετ α Τετ» και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο «Είσαι το Ταίρι μου».

Η γνωστή ηθοποιός συζητήθηκε αρκετά με τον ρόλο της Βίκυς Σεϊτανίδη στη συγκεκριμένη κωμική σειρά που προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 στο MEGA.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψει της Κατερίνας Λέχου, η παραγωγή έψαχνε για τον συγκεκριμένο ρόλο, πρόσωπα, όχι μόνο από τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και του μόντελιγνκ. Δυο πρόσωπα που είχαν περάσει από κάστινγκ για τον ρόλο της ήταν η Βίκυ Καγιά και η Βίκυ Κουλιανού.

Κατερίνα Λέχου για το είσαι το ταίρι μου

«Ξέρω ότι τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα. Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου.

Ξέρω ότι είχαν κοιτάξει πολλές κοπέλες, την Καγιά, την Κουλιανού. Συμβαίνει πολλές φορές και στο εξωτερικό συμβαίνει. Και θεωρώ πως είναι και θέμα συγκυρίας κάποιες φορές».