Φάρμα trailer 21/5: Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια - «Μπορεί να ξεπερνάω τα όρια»

Απίστευτες εντάσεις μέσα στο σπίτι με αφορμή την αρχηγία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα trailer 21/5: Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια - «Μπορεί να ξεπερνάω τα όρια»

Η αποχώρηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από την Φάρμα, φαίνεται πως έχει προκαλέσει αρκετές εντάσεις, τις οποίες πρόκειται να δούμε στο νέο επεισόδιο της Παρασκευής, 19 Μαϊού.

Η σχέση μεταξύ της Κάτιας και του Θανάση φαίνεται να είναι αρκετά τεταμμένη, με την πρώτη να μην αντέχει και να ξεσπά σε κλάματα, καθώς πιστεύει ότι μερικές φορές περνάει τα όρια της πλάκας.

Από την άλλη, η ψηφοφορία και η επιλογή του νέου αρχηγού έχει προκαλέσει αντιδράσεις και εντάσεις, μιας και ο Κώστας δηλώνει ανοιχτά ότι δεν θα ψήφιζε ποτέ την Μαρία ενώ ο Μιχάλης ποτέ την Έλενα, η οποία όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά τους ανθρώπους.

Το 21/5 trailer της Φάρμας

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Σε λίγο καιρό η Φάρμα ρίχνει αυλαία και ένας από τους εναπομείναντες παίκτες θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει τα 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο.

Την Παρασκευή, η Νάνσυ Νικολαϊδου μέσα από την εκπομπή Αννίτα Κοίτα έδωσε ένα spoil και συγκεκριμένα αποκάλυψε ποια θα είναι η τελική τετράδα της Φάρμας.

Σήμερα ωστόσο, αποκάλυψε τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 και σίγουρα το όνομα που ακούστηκε δεν είναι αυτό που περιμέναμε, μιας και ο συγκεκριμένος δεν συγκαταλέγεται ακόμη στα φαβορί.

Σύμφωνα λοιπόν με το spoil της εκπομπής, ο νικητής της Φάρμας είναι ο Κώστας Γκρέκας!