Έλα στη θέση μου: Στη Σόφο σκάβεται ο λάκκος του Αχιλλέα και της Ρενάτας

Οι σημερινές 20/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Στη Σόφο σκάβεται ο λάκκος του Αχιλλέα και της Ρενάτας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, θα δούμε την ώρα που σκάβεται ο λάκκος της Ρενάτας και του Αχιλλέα στην Σόφο, εκείνοι να περνάνε ρομαντικές στιγμές.

Όσα θα δούμε σήμερα 20/5 στην σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου

Η συνάντηση της Σύλβιας με τον στρατιωτικό πάει στραβά και όταν μαθαίνει για το κόλπο που έστησαν ο Ζούβας με τη Βάνα, απειλεί να τους εγκαταλείψει. Ο Φώτης δεν μπορεί να αποφασίσει τι νιώθει για την Κέντρα και την Βάνα, ενώ ο Αχιλλέας ετοιμάζεται να περάσει μια ρομαντική βραδιά με τη Ρενάτα, αγνοώντας ότι η Κέντρα και ο Μάρκος σχεδιάζουν να του τη βγάλουν ξινή.

Ο Βλάσης καταλαβαίνει ότι ο Δαμιανός επικοινωνεί κρυφά με την Φαίη και αποφασίζει να μάθει τα μυστικά του. Και ενώ στη Σόφο σκάβεται ο λάκκος του Αχιλλέα και της Ρενάτας, ο Βλάσης με τη βοήθεια των φίλων του προσπαθεί να κλέψει το κινητό του Δαμιανού για να τον ξεσκεπάσει.

Ενώ, ποιος ηθοποιός πέρασε από κάστινγκ για το Έλα στη θέση μου, αλλά τον πήραν στις Άγριες Μέλισσες;

Έλα στη θέση μου 17-21/5

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας

Παρασκευή 21 Μαΐου – Επεισόδιο 173

Η Κέντρα ετοιμάζεται να ενοχοποιήσει τη Ρενάτα για την πλαστογράφηση της υπογραφής της, την ώρα που ο Βλάσης προσπαθεί να παγιδεύσει τον Δαμιανό και να μάθει τι σχεδιάζει η Φαίη. Ο Φώτης καταλαβαίνει πως η Κέντρα κάτι του κρύβει. Η Ισμήνη επιστρέφει και ξενερώνει βλέποντας πως ο Βλάσης και η Θάλεια έχουν έρθει πιο κοντά. Πώς θα αντιδράσει όμως όταν η Θάλεια φιλήσει τον Βλάση μπροστά της; Τι θα κάνει ο Αχιλλέας όταν μάθει πως η Κέντρα μέσα σε ένα βράδυ άφησε τη Σόφο χωρίς φορτηγά και οδηγούς;

Σε περίπτωση που χάσατε το τελευταίο επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν!